Gość Wojtel Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Witam czy pomoze mi ktos zidentyfikowac ramy? Nie znam sie na tm dosta;lem te ramy od kolegi niestety nie wiem co to za firma ile to moze byc warte itp. Moze ktos sie orientuje?
Mod Team michuuu Napisano 13 Października 2013 Mod Team Napisano 13 Października 2013 Pytanie do jasnowidza?
Gość wojtek Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Pytanie do jasnowidza? no a istnieje taka firma wogole? mi chodzi o to czy sprzedac na zlom czy moze jest cos warta co mam napisac zeby ktos mi cos napisal o nich? wiem ze waza 1,6 i 2,3 kg i tu nie chodzi o jasnowidzenie ale moze ktos wie ile wołać za to? 10 czy 500 zl?
blackout92 Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Ja bym strzelał, że to rama od obrazu, ostatnio bardzo popularne. Albo też pamięć RAM. Inaczej ramy. Postukaj i powiedz co słyszysz, może to w czymś pomoże. Pod żadnym pozorem nie rób jej zdjęć. Ok... tak na serio, to przestań trollować, tylko ucz się do szkoły, zamiast siedzieć na forum i marnować czas.
FURMAN19875 Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Jesteś genialny! Hahahaha. Aparaty wynaleźli, wiesz?
vitesse Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 albo może Ci kolega dal Bramy ? skoro waza odpowiednio 1,6 i 2,3 g i nadaja się na zlom, jeśli Twoje bramy maja sztachety drewniane to na złomie dużo nie weźmiesz
Replay Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Przykro nam, każdy się orientuje ale nikt ci chyba nie pomoże Wysłano z Samsung Galaxy S IV za pomocą Tapatalk 2
Pytanie
Gość Wojtel
Witam
czy pomoze mi ktos zidentyfikowac ramy?
Nie znam sie na tm dosta;lem te ramy od kolegi niestety nie wiem co to za firma ile to moze byc warte itp.
Moze ktos sie orientuje?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.