dmdmarcin Napisano 12 Października 2013 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Witam, od kilku lat jeżdżę po okolicznych drogach i ścieżkach. Dziennie, lub co drugi dzień przebywam 30/35 km. W weekend-y potrafię zrobić 100/150 km, takie troche dłuższe przejażdżki .Zawsze ubierałem zwykle spodenki z decatlonu i koszulkę bawełnianą, na chłodniejsze dni jakaś "śliska" bluza i do przodu .Nadszedł czas aby to zmienić i pytanie na co zmienić.Z tego co się zoorientowałem to szukać należy w takich markach jak: Alpinus, Campus, Columbia, Craft, Nordcapp, NordFace.Jeśli chodzi o rodzaj odzieży to wydaje mi się że potrzebuję: bielizny, spodni, polara i kurtki softshell. Szukam odzieży na okres od wiosny do jesieni.Przeglądając produkty tych marek które udalo mi się znaleźć, to co mnie interesuje jest wszystko piękne i ładne tylko na co się zdecydować.Dodam, że ostatnio zaczołem też biegać także szukam odzierzy dla rowerzysty i dla biegacza.Proszę o doradzenie co kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 12 Października 2013 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Raczej poszukaj na velo.pl spodenek z nogawką na 3/4, koszulki z krótkim oraz długim rękawem. Kurtka softshell... hm... przydatna ale jeśli myślisz jeździć ranem (ja w sezonie wstaję o 5:00). Skoro robisz długie trasy dobrze zaopatrzyć się w kurtkę przeciwdeszczową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Z tego co się zoorientowałem to szukać należy w takich markach jak: Alpinus, Campus, Columbia, Craft, Nordcapp, NordFace. Jeśli chodzi o odzież na rower, to ja bym raczej szukał wśród takich marek jak Altura, Assos, Castelli, dhb, Gore, Endura, itd. - jeśli chodzi o marki zagraniczne i 4F, Rogelli, Brubeck, Berkner, Quest i BCM Nowatex - jeśli chodzi o polskie.Tutaj masz dobry, renomowany sklep z odzieżą dla kolarzy i biegaczy z fajnymi programami lojalnościowymi. Korzystam od lat i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.