Skocz do zawartości

[kompletny strój] Kompletny strój dla rowerzysty. (wiosna-lato-jesień)

dmdmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od kilku lat jeżdżę po okolicznych drogach i ścieżkach. Dziennie, lub co drugi dzień przebywam 30/35 km. W weekend-y potrafię zrobić 100/150 km, takie troche dłuższe przejażdżki smile.gif.
Zawsze ubierałem zwykle spodenki z decatlonu i koszulkę bawełnianą, na chłodniejsze dni jakaś "śliska" bluza i do przodu smile.gif.
Nadszedł czas aby to zmienić i pytanie na co zmienić.

Z tego co się zoorientowałem to szukać należy w takich markach jak: Alpinus, Campus, Columbia, Craft, Nordcapp, NordFace.
Jeśli chodzi o rodzaj odzieży to wydaje mi się że potrzebuję: bielizny, spodni, polara i kurtki softshell. Szukam odzieży na okres od wiosny do jesieni.

Przeglądając produkty tych marek które udalo mi się znaleźć, to co mnie interesuje jest wszystko piękne i ładne tylko na co się zdecydować.

Dodam, że ostatnio zaczołem też biegać także szukam odzierzy dla rowerzysty i dla biegacza.

Proszę o doradzenie co kupić.

• Mod Team

Z tego co się zoorientowałem to szukać należy w takich markach jak: Alpinus, Campus, Columbia, Craft, Nordcapp, NordFace.

Jeśli chodzi o odzież na rower, to ja bym raczej szukał wśród takich marek jak Altura, Assos, Castelli, dhb, Gore, Endura, itd. - jeśli chodzi o marki zagraniczne i 4F, Rogelli, Brubeck, Berkner, Quest i BCM Nowatex - jeśli chodzi o polskie.
Tutaj masz dobry, renomowany sklep z odzieżą dla kolarzy i biegaczy z fajnymi programami lojalnościowymi. Korzystam od lat i polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...