gitro88 Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 http://www.salon-rowerowy.pl/rower-kross-level-b3-2013-transport-gratis-p-1853.html Witam Serdeczniechcialem poprosic o porade czy ten rower bedzie dla mnie dobry i czy wszystkie podzespoly sa wytrzymale i dadza rade w trudnym terenie, podkreslam ze chec startowac w przyszlym roku w maratonach MTB, aha i jeszcze jedna sprawa ja rowerem jezdze 4 pory roku wiec zima tez( mam nadzieje ze rower sprata moim wymogom. Brat mi doradzil bym kupil wszystko pokolei czesci i zlorzyl 29 ER tylko ze budrzet ograniczony i tylko 2.100 zl i kupil bym rame amor i kola a gdzie restza, a musze czyms do pracy dojezdzac. pozniej powiedzial bym zlorzyl taki jaki mialem na 26 kolach tylko ze w tym moim starym rowerze wszystko z innej paki jest przednie kolo inne niz tylne, osprzet mam szimano ale i tak niezbyt wygorowany wszystko prawie do 130zl. kupione nie wiecej, rama ciezka(metalowa) firmy proximo, amor XCM 1000mm, jedynie najlepszy to amor jest z tego i nic wiecej, glownie chodzi o to ze zostalem skasowany prze jakiegos idiote samochodem( nie ustapil pierwszenstwa) i zbyt duzo nie zostalo z tego roweru.I dlatego chce kupic sobie kross B3 i podobami sie on. Juz nawet na nim siedzialem ale nie jezdzilem bo noge w gipsie jeszcze mialem, od razu zauwarzylem duza ruznice ze mi wygodniej jest. wiec jezeli morzecie drodzy forumowicze napiszcie mi czy za ta kase oplaca sie kupic tego 29er.Dzieki i pozdrawiam.P.s w zalaczniku dodalem zdjecie mojego starego roweru.
Mod Team durnykot Napisano 12 Października 2013 Mod Team Napisano 12 Października 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.