pado Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Witam serdecznie składam swojego Crossa/Trekkinga. Szukam przedniego widelca. Czy model SUNTOUR NCX D LO LITE będzie coś warty ?? Ważę ok 94 kg. Cytuj
Tadeus Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 To zależy ile masz kasy W granicach 500zł są już modele NCX/NRX powietrzne. Ja mojego NCX D LO kupiłem za 250zł i powiedziałbym, że tyle jest wart. Tłumienie olejowe, którego nie uświadczysz w tańszych modelach jest tu wyczuwalne. Z budowy jest podobny do XCRa do MTB, więc można zerknąć też na jego testy/opinie w necie (dość przyzwoite jak na budżetówkę) . Cytuj
pado Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 To zależy ile masz kasy W granicach 500zł są już modele NCX/NRX powietrzne. Ja mojego NCX D LO kupiłem za 250zł i powiedziałbym, że tyle jest wart. Tłumienie olejowe, którego nie uświadczysz w tańszych modelach jest tu wyczuwalne. Z budowy jest podobny do XCRa do MTB, więc można zerknąć też na jego testy/opinie w necie (dość przyzwoite jak na budżetówkę) . Dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi