pado Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Witam serdecznie. Jestem nowy na forum. Szymon z tej strony i jestem z Krakowa. Czytam Wasze wątki od jakiegoś czasu w poszukiwaniu informacji co kupić , ale do końca pewności nie mam. Składam powoli swój pierwszy rower coś pomiędzy CROSS/TREKKING na kołach 28". Udało mi się dopaść piękna ramę CUBE Touring - w kolorze zielony groszek, która od razu wpadła mi w oko. Że rozmiar był idealny dla mnie stwierdziłem że to będzie to. Chce zmienić swój stary czarny rower MTB. Sęk w tym że jednym z ostatnich ogniw jakie potrzebuję to przedni widelec. Teraz się zastanawiam co dobrać. Doradźcie proszę coś w tej materii. Mam w planie jeździć tym rowerem po mieście do pracy oraz robić wypady weekendowe z żoną i synkiem w przyszłym sezonie. Wynika z tego że dobry będzie widelec bujany z jakąś blokada skoku. Nie wiem jednak co kupić czy coś najtańszego czy cos lepszego. Dysponuje budżetem ok 350/400 zł. Po głowie mi chodzi SUNTOUR NCX D LO LITE. Czy to coś warte jest ??
Piksel Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.