lucass3 Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Witam. Dzisiaj dotarł do mnie rower mbike renegade evo. Chciałem założyć przednie koło jednak przedni zacisk nie idzie równolegle z ramą roweru tylko na ukos przez co koło nie obraca sie tylko ociera. Poniżej zdjęcia Byłbym wdzięczy za szybką odpowiedź, jest to mój pierwszy rower (pomijając wyroby rowero podobne) dlatego trochę się martwie czy coś nie ejst uszkodzone. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 11 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Poluzuj śruby mocujące zacisk, załóż koło i ustaw tak żeby nie ocierało i dokręć. Może w transporcie się coś przestawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Popraw temat[ ]. Trochę to dziwnie wygląda ,sprawdź czy śruby mocujące nie są krzywe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Dokręcone jest dobrze więc przypuszczam, że to w fabryce tak to dziwnie skręcili. Zaraz to odkręce i zobacze czy da się zamontowac równo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Załóż koło,rower postaw na koła.Odkręć zacisk ,naciśnij hamulec i przykręć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ok, wystarczylo poluzowac zacisk i go ustawic prawidlowo. teraz zostaje mi tylko ustawienie zeby o tarcze nie ocieral. dzieki za pomoc, troche spanikowalem na poczatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Października 2013 regulamin forum 2bnormalnie ręce opadają - bez większego wysiłku znajdziesz na forum sporo informacji jak poprawnie ustawić i wyregulować hamulec... Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.