papanf Napisano 14 Sierpnia 2006 Napisano 14 Sierpnia 2006 ponad 330zl i ledwie dwa rzepy jak to LEDWIE dwa rzepy? znaczy sie ze 1 i 3/4 rzepa? kawalek urwalo? hahahahahah
verul Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 Zauwaz ze napisalem "ledwie" a nie "prawie". gdyby bylo prawie faktycznie mogloby to oznaczac ze jest 1 i 3/4 ale lediwe oznacza tyle, ze za te cene dwa rzepy to malo. Dlatego "ledwie".
MaciekBora Napisano 20 Sierpnia 2006 Napisano 20 Sierpnia 2006 Jako posiadacz Specy MTB Sport, muszę powiedzieć, że są świetne. Wcale mi nie potrzebne te zapięcia z droższych modeli, wolę rzepy.
Semper Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 Takze kupilem Spece Sport za 235 zl W tej cenie nie ma nic lepszego , te buty miazdza konkurencje . Jedyna wada to ze maja za dobra wentylacje i na jesien/zime mozna sie przeziebic
kos Napisano 25 Sierpnia 2006 Napisano 25 Sierpnia 2006 od tego to masz ocieplacze na buty. mozna popatrzec na shimano 121s jeszce. ja i tak teraz mam na oku tylko i wylaczniej , jak to kolega napisal 181, bo mikroregulacja to swietny wynalazek za przyzwoite pienaidze, a ceny sidi odstraszaja mnie bardzo dobrze. pozdrawiam : )
gustav Napisano 7 Września 2006 Napisano 7 Września 2006 po lekturze wiekszosci topicow nt spd dzis w koncu zdecydowalem sie spece sport + m540 na nozce siedzi idealnie, wpinanie i wypinanie bardzo gładko poniższe zdjecie mowi samo za siebie pomimo wielu ostrzezen kolegow na razie nauka spd idzie super
Paveu Napisano 8 Września 2006 Napisano 8 Września 2006 Ja jestem po testach Speców MTB Sport + pedalki 520 - REWELACJA pomimo wielu ostrzezen kolegow na razie nauka spd idzie super U mnie tak samo 1 dzień - żadnych problemów z wypinaniem Gorzej z wpinaniem Ale wyrobie się. SZCZERZE POLECAM TE BUTKI!!! O walorach estetycznych nie wspominam bo to oczywiste
goly33 Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 mam spece i stwierdzam ze sa ok, fajnie wygladaja i nie sa najdrozsze, w sidi nie jezdzilem wiec nie bede sie wypowiadal pozdro
MIC Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 Buty super (Spec). Przejezdzilem w nich juz 6.5kkm i wszystko jest ok
rurokura Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 i sidi i spece sa niezle +pod katem wykonania najwieksza roznica dla mnie to ergonomia :warto miec to na wygledzie sidi i diadory sa dla ludzi raczej z waskimi stopami ,ja mam szeroka wiec mam speca i jestem zadowolony
renko Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 ale z drugiej strony nie kazdemu pasuje body geometry. ja mam mocno wysklepiona stope, wiec dla mnie sa idealne:)
stumpjumper Napisano 25 Października 2006 Napisano 25 Października 2006 Witam, wlasnie zakupiłem bucki spec'a sport jednak do pierwszych wrazen z jazdy jeszcze troche bo niestety nie mam bloków do pedałów i tutaj moje pytanko, jakie bloki powienienem zakupić do pedałów Ritchey'a, powiedziano mi w sklepie że bloki shimano beda pasowały bo mam nakładke plastikową shimanowska na moje SPD czy to prawda? moje pedaly sa bardzo podobne do tych z linku ale nie znam dokladnie modelu bo kupowalem je z roweerem razem http://www.allegro.pl/item136436538_super_...tatnia_szt.html dziekoweczka
Kajman Napisano 26 Października 2006 Napisano 26 Października 2006 Bloki powinny być razem z pedałami (nawet jeśli pedały kupujesz z rowerem). Może zapomnieli Ci dać w sklepie?
stumpjumper Napisano 28 Października 2006 Napisano 28 Października 2006 Tak, wiem ze powinny byc ale ich nie bylo dlatego musze dokupic i wlasnie o to pisalem post'a
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.