Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj kondycja 2x bieganie:

• DYSTANS6.01 km
  • CZAS TRWANIA34m:43s
  • ŚREDNIA PRĘKOŚĆ5:47 min/km
  • MAX PRĘDKOŚĆ4:02 min/km
  • KALORIE394 kcal
  • NAWODNIENIE0.26L
  •  
  •  
  • DYSTANS7.39 km
  • CZAS TRWANIA41m:18s
  • ŚREDNIA PRĘKOŚĆ5:35 min/km
  • MAX PRĘDKOŚĆ3:47 min/km
  • KALORIE481 kcal
  • NAWODNIENIE0.31L

+52Km z dziewczyną, zmiana szprychy w tylnym kole - niestety trzeba było ściągnąć tarczę i kasetę :), (więc trochę zabawy bo nie mam jeszcze bacika tylko klucz ale się udało), poza tym cały czas zmuszony byłem jechać na 2x bo się rozregulowały przerzutki ale już naprawiłem, do tego zacząłem robić sobie uchwyt na telefon znalazłem kawałek gąbki i kupiłem pudełko warte ze 2 piwa, jak to zmontuje to wstawię fotki

Przejechałem 45km, ale na 10 km dałem się przewrócić i sponiewierać po asfalcie pani w Citroenie C1. Sytuacja jak na zdjęciu: ja prosto, ona skręca. Tłumaczenie: "Ja myślałam, że pan też skręca". Ręce i majtki opadają.

Na szczęście nic mi się nie stało oprócz standardowych obcierek, rower też cały. Jak wracałem kupiłem dwa łańcuchy Shimano HG 40 po 21,90PLN. W najbliższym moim sklepie chcieli 45 zł, złodzieje!

zdjecie,600,490564,20140617,pulawska-prz

Przejechałem 45km, ale na 10 km dałem się przewrócić i sponiewierać po asfalcie pani w Citroenie C1. Sytuacja jak na zdjęciu: ja prosto, ona skręca. Tłumaczenie: "Ja myślałam, że pan też skręca". Ręce i majtki opadają. Na szczęście nic mi się nie stało oprócz standardowych obcierek, rower też cały. Jak wracałem kupiłem dwa łańcuchy Shimano HG 40 po 21,90PLN. W najbliższym moim sklepie chcieli 45 zł, złodzieje!

Przepraszam ale chyba czegoś nie rozumiem. Dlaczego jechałeś ulicą skoro ścieżka rowerowa była pusta?? Czy przypadkiem nie mamy obowiązku jechać po drodze dla rowerów jeśli zmierzamy w tym samym kierunku?? No chyba że się mylę to przepraszam.

Przepraszam ale chyba czegoś nie rozumiem. Dlaczego jechałeś ulicą skoro ścieżka rowerowa była pusta?? Czy przypadkiem nie mamy obowiązku jechać po drodze dla rowerów jeśli zmierzamy w tym samym kierunku?? No chyba że się mylę to przepraszam.

Droga dla rowerów jest wybudowana na zawrotnej długości 100 metrów i nie ma na nią wjazdu z jezdni, nie widać znaku a prowadzi za ekranami dźwiękochłonnymi.

Dziś 19 km na wymienionym łańcuchu. Kaseta trochę się buntuje, nie chce go przyjąć do współpracy:) ale się ułożą za parę kilometrów

Dziś 62 km
Pierwsze 10 km, to jazda do Brata z bardziej oficjalną wizytą, więc ubrany byłem "po cywilnemu", a do tego kask i rękawiczki, więc spokojnie zasłużyłem na miano "trzepaka miesiąca" :D. Dodatkowo na te 10 km pokonałem ze średnią 11 km/h (jazda z 5-letnim brzdącem :P )
Później już normalny strój i normalna jazda.
Podsumowując
Dystans - 62
Czas kręcenia: 3:03:16
Średnia: 20,4 km/h
Maks: 42,4 km/h

• Dystans 29.97 km
  • Czas trwania 1g:11m:13s
  • Średnia prękość 25.2 km/h
  • Kalorie 930 kcal
  • Średnie tętno 151
  • Max tętno 180
  • Min wysokość 177 m
  • Max wysokość 216 m
  • Łącznie w górę 139 m
  • Łącznie w dół 146 m
  • Pogoda Częściowo słonecznie

Do tego zdjąłem oświetlenie z roweru, zamieniłem klocki M06 na RWD RED. Ciśnienie spadło do 0.9 bara z przodu i 1.1 z tyłu.

A jutro Ślężing :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...