Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

47km cały czas z wiszącym nad głową deszczem. Na Placu Konstytucji zaczęło wychodzić słonko, a po 15 minutach zaczęło jednak padać. Na szczęście byłem już tak blisko domu, że nawet kurtki mi się zakładać nie chciało

zdjecie,600,489694,20140614,poludniowy-f

Napisano

Ja dziś lekki hardcore. Niechcący przetestowalem cotica na maxa. 37km przy czym 1168m w górę. W dół pomyliłem drogi i pojechałem totalnie na przełaj... Droga skalisto kamienista pionowo w dół. Modliłem się żeby węglowy wideł nie strzelił. Aha, była 11 w nocy ;)

Napisano

• DYSTANS24.33 km

• CZAS TRWANIA1g:12m:46s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ20.1 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ32.0 km/h

KALORIE547 kcal

NAWODNIENIE0.38L

MIN WYSOKOŚĆ161 m

MAX WYSOKOŚĆ224 m

ŁĄCZNIE W GÓRĘ93 m

ŁĄCZNIE W DÓŁ141 m

Napisano

• DYSTANS32.42 km

• CZAS TRWANIA1g:27m:07s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ22.3 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ38.1 km/h

KALORIE849 kcal

NAWODNIENIE0.56L

MIN WYSOKOŚĆ159 m

MAX WYSOKOŚĆ218 m

Napisano

• DYSTANS22.18 km

• CZAS TRWANIA1g:08m:20s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ19.5 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ32.1 km/h

KALORIE499 kcal

NAWODNIENIE0.35L

MIN WYSOKOŚĆ174 m

MAX WYSOKOŚĆ237 m

Napisano

75km przejechane, ale to nie wszystko, zabrałem się za usprawnianie mojego roweru. Ponieważ znalazłem dawcę, zamieniłem sobie pedały, mostek i chwyty i pojechałem sprawdzić, czy jest lepiej, czy gorzej, czy tak samo. Pedały platformowe z plastiku spełniły moje oczekiwania, są szersze, wygodniejsze, lepiej się trzyma na nich nogę, niż na metalowych oryginalnych poprzednikach. Mostek jest niemal identyczny; wznios ma ten sam, jest minimalnie krótszy, o około jeden - dwa centymetry, tak że trudno mówić o jakiejś zmianie, czy poprawie pozycji. Założone gripy, bez szału, bo ręce drętwieją nadal, ale chyba lepsze od tych gumowych niby-ergonomicznych. No nic, pojeździmy - zobaczymy.

Napisano

W dniu 16.06.2014 o 20:16, Kiciok napisał:
Stojak serwisowy sobie zrobiłem
Poka, poka nie bądź samolubny, no poka to dzieło :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.