Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

• DYSTANS45.29 km

• CZAS TRWANIA2g:23m:11s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ19.0 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ48.0 km/h

KALORIE1144 kcal

NAWODNIENIE0.77L

MIN WYSOKOŚĆ21 m

MAX WYSOKOŚĆ206 m

Napisano

Dziś tylko jedna stronę, zlało mnie po drodze bez litości. Wszystko mokre buty spd i cała odzież, wiec tylko 18 kilo do pracy. Powrót z rowerem w bagażniku.

Napisano

Dziś tylko jedna stronę, zlało mnie po drodze bez litości. Wszystko mokre buty spd i cała odzież, wiec tylko 18 kilo do pracy. Powrót z rowerem w bagażniku.

Napisano

Dziś 23 km z dobrą (jak ba mnie) prędkością. Najszybszy kilometr pokazany na endo przejechałem poniżej dwóch minut - 1:49. Wiatr nieźle popychał:)

Napisano

Dzisiaj chciałem trochę poprawić zjazdy i podjazdy w terenie po kamieniach tak, że średnia nie rzuca na kolana 19,70km/h. Deszcz mnie zgonił do domu, odpadł jeden fajny zjazd i dwa trudne podjazdy dlatego dystans też średni 52,3km. Jedyne z czego jestem zadowolony to suma pojazdów 1226m :) Fajnie się mieszka na Jurze.

Napisano

Dziś tylko jedna stronę, zlało mnie po drodze bez litości. 

A wczoraj patrzę w prognozę - dużo deszczu, to pójdę na basen. Ale rano było super, pojechałem, podczas jazdy - czarne chmury. I miałem szczęście - od razu zaczęło na maksa lać, tylko ostatnie 300 m mnie zlało. 

34 km na luziku.

Napisano

Popsułem korbę XT

Ja zwykłej Deore nigdy nie popsułem a co dopiero XT? :D

Dzisiaj 30 km głównie po asfalcie ale las też zahaczyłem :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...