Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Usłyszałem od matki taką ciekawostkę:

W Katowicach, w samym centrum dwóch policjantów zatrzymywało ludzi którzy przychodzili na przejeździe dla rowerów i tłumaczyli im, że przechodzi się na pasach. Rzecz miała miejsce chyba dwa dni temu.

He he no to Yurek zapuściłeś się dziś w moje strony i nawet obok mojego domu przejeżdżałeś jak z trasy i zdjeć wnioskuję (ja gdzieś pośrodku pomiędzy jednym a drugim zdjęciem stacjonuję).

U mnie dziś standart czyli 38 km. plus centrowanie po drodze (na trasie z roboty) koła kumplowi a w domu szukanie przyczyny dziwnych odgłosów z piasty. Juz myślałem że znalazłem wyczyscilem i będzie ok. ale nie,więc jutro do kumpla do serwisu podjadę, niech on diagnozuje.

Dziś do pracy i "powrotny" razem standardowe 37 km.

Niestety na drogę dla rowerów wyjechało mi auto i hamowanie było tak ostre, że rower zatrzymał się niemal w miejscu, spd nie zdążyło się wypiąć i kolanem zwijałem asfalt. Kontuzja kolana niestety, ale jechać się dało i z pracy wrócić też, tylko boli. Ale już po schodach gorzej, ufam że się rozchodzi.

Póki co trochę kręcenia z młodymi pod blokiem, wyjazd na działkę, tam do sklepu i po zapasy wody... i przed chwilą samodzielny speeeeeeed terenowo prawie na maxa, ale ostro było, aż się kurzyło ;) do domu z działki na Q F1 ;)  Rower wytrzymał... ja też się nie połamałem :D... tylko oddech jakoś z opóźnieniem dojechał heheh

• DYSTANS29.34 km

• CZAS TRWANIA2g:05m:43s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ14.0 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ60.2 km/h

KALORIE987 kcal

NAWODNIENIE1.80L

MIN WYSOKOŚĆ247 m

MAX WYSOKOŚĆ345 m

ŁĄCZNIE W GÓRĘ245 m

ŁĄCZNIE W DÓŁ265 m

POGODACzęściowo słonecznie 

+30 km, których telefon nie zarejestrował, bo się rozładował :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...