Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dziś  mały spacerek z rana:

• DYSTANS15,82
  • CZAS TRWANIA 00g:37m:25s
  • ŚREDNIA PRĘKOŚĆ 25,4 km/h
  • MAX PRĘDKOŚĆ38.9 km/h
  • MIN WYSOKOŚĆ257 m
  • MAX WYSOKOŚĆ320 m
  • POGODACzęściowo słonecznie
Napisano

Usłyszałem od matki taką ciekawostkę:

W Katowicach, w samym centrum dwóch policjantów zatrzymywało ludzi którzy przychodzili na przejeździe dla rowerów i tłumaczyli im, że przechodzi się na pasach. Rzecz miała miejsce chyba dwa dni temu.

Napisano

• DYSTANS25.25 km

• CZAS TRWANIA1g:19m:08s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ19.1 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ35.9 km/h

KALORIE638 kcal

NAWODNIENIE0.43L

MIN WYSOKOŚĆ60 m

MAX WYSOKOŚĆ204 m

Napisano

Dziś przejechałem 67km,  

zdjecie,600,486976,20140605,sory-takie-m

Sory, takie mamy ulice w Truskawiu:)

zdjecie,600,486972,20140605,artystyczna-

A tu można podpisać: "Jestem dumnym Polakiem i mam zdolności artystyczne"

Napisano

He he no to Yurek zapuściłeś się dziś w moje strony i nawet obok mojego domu przejeżdżałeś jak z trasy i zdjeć wnioskuję (ja gdzieś pośrodku pomiędzy jednym a drugim zdjęciem stacjonuję).

U mnie dziś standart czyli 38 km. plus centrowanie po drodze (na trasie z roboty) koła kumplowi a w domu szukanie przyczyny dziwnych odgłosów z piasty. Juz myślałem że znalazłem wyczyscilem i będzie ok. ale nie,więc jutro do kumpla do serwisu podjadę, niech on diagnozuje.

Napisano

złożyłem ponownie MTB i wygląda na to, że wszystko działa jak należy :) jutro przetestuję na treningu i  singlach, a potem w niedzielę na wypadzie w góry 

Napisano

Dziś do pracy i "powrotny" razem standardowe 37 km.

Niestety na drogę dla rowerów wyjechało mi auto i hamowanie było tak ostre, że rower zatrzymał się niemal w miejscu, spd nie zdążyło się wypiąć i kolanem zwijałem asfalt. Kontuzja kolana niestety, ale jechać się dało i z pracy wrócić też, tylko boli. Ale już po schodach gorzej, ufam że się rozchodzi.

Napisano

Póki co trochę kręcenia z młodymi pod blokiem, wyjazd na działkę, tam do sklepu i po zapasy wody... i przed chwilą samodzielny speeeeeeed terenowo prawie na maxa, ale ostro było, aż się kurzyło ;) do domu z działki na Q F1 ;)  Rower wytrzymał... ja też się nie połamałem :D... tylko oddech jakoś z opóźnieniem dojechał heheh

Napisano

• DYSTANS29.34 km

• CZAS TRWANIA2g:05m:43s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ14.0 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ60.2 km/h

KALORIE987 kcal

NAWODNIENIE1.80L

MIN WYSOKOŚĆ247 m

MAX WYSOKOŚĆ345 m

ŁĄCZNIE W GÓRĘ245 m

ŁĄCZNIE W DÓŁ265 m

POGODACzęściowo słonecznie 

+30 km, których telefon nie zarejestrował, bo się rozładował :x

Napisano

• DYSTANS22.53 km

• CZAS TRWANIA1g:10m:17s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ19.2 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ34.8 km/h

KALORIE569 kcal

NAWODNIENIE0.38L

MIN WYSOKOŚĆ166 m

MAX WYSOKOŚĆ227 m

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.