Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Ponownie, praca-dom, tylko rano małe ściganko z kolegą i koleżanką jadącymi do pracy - też jeszcze rowerami... dałem radę pod górkę i przed nimi ;) A popołudniu powrót pod wiatr i też dogoniłem jedną koleżankę. Jak temperatura zacznie tak spadać, to zostanę sam - jako dojeżdżający rowerem ;)  

Dystans:49,31 km-czas 1;34;59
średnia prędkość 31,1 (w dwie strony).Do kościana cały czas pod wiatr,pod taki wiatr że czasami trudno było utrzymać się na drodze  :woot:  masakra.. 24,65km ze średnią 27km/h.Chodż juź nieźle styrany jazdą pod ten cholerny wiatr! i wcześniejszymi kilometrami wykręconymi razem z kumplem czekała na mnie jazda powrotna,z wiatrem .To była już jedyna okazja by poprawić w tym sezonie swoją życiówke na 20 km i tak się stało.Dystans 24,66 km-czas 40;17;4 ze średnią 36,7km,h W tym 16,10 km ze średnią 37,86km/h i 20km ze średnią 37,38km/h  

Łącznie dziś;

35,93 km ze średnią 26 km/h(razem z kumplem,troche po mieście i teren)

49,31 km ze średnią 31,1km/h

9,42km ze średnią 22,7 km/h  (rozjazd)

:thumbsup:

Zwolniłem... Przez weekend z teściem ok. 100km po śląskich szosach. Pięknie! Od kwietnia ok 6600km. Wczoraj w 3PR Michał Kwiatkowski opowiadał, że jeździ ok 30k km rocznie:)

Założyłem opony GP4000s oraz lateksowe dętki i nową kasetę na nowe koła FSA Vision Team 30. Strasznie się zakładało... Schwalbe Ultremo Zx są pod tym względem dużo łatwiejsze (bo może już ujeżdżone). Za chwilę zmieniam łańcuch i zakładam trenażerową oponę na stare tylne koło. Palę w kominku, zrobiłem godzinę na trenażerze, kupiłem zapasowe dętki w Decathlonie... Czas na treażer, bieganie, siłownie i inne takie.

Pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...