Sansei6 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Standardowy dystans uwzględniając, ze to rok szkolny... i dłuuuuuga rozmowa ze znajomą odnośnie doboru roweru... juz sam nie wiem co poradzić mieszczucha czy trekking... można zgłupieć... tak do 1400 zł na jazdy i po mieście i czasem po udeptanej jakiejś ścieżce bez terenu no i raczej niedzielne wycieczki i po małe sprawunki czy coś załatwić na mieście w tygodniu....hehe nie czuję się ekspertem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yurek55 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 A ja zmieniłem chwyty na bardziej ergonomiczne i dałem przerzutkę do wyregulowania. Razem przejechałem 40km i kolano nie boli, chyba znalazłem optymalne położenie siodełka. W Warszawie zima w pełni; śnieg, lodowisko, a u Was?http://yurek55.bikestats.pl/1099693,Spacer-czyli-bajabongo.html [url=[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Naprawiłem jako tako sakwe w trekingu .Czas chyba pomyslec o nowej tylko że ta nawet roku niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 41 km. z czego połowa pod wiatr ech:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 1. Smart pędzący z 50km/h z otwartym bagażnikiem 2. Za nim kolarz na kosmicznym sprzęcie w odległość kilku cm od tylnego zderzaka Kumpel na prostym odcinku drogi za autobusem osiągnął 73km/h na MTB 29er Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefka Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 43 km po asfalcie, średnia wyszła 24,825. Ja już czuję wiosnę za miastem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 75 km po szosie. Wiało jak diabli, zimno - temp. w okolicach 2 stopni, ale odczuwalna przy tym wietrze, to -2. Zimno, ale droga sucha, ruch mały i zza chmur przezierało słońce. No i mijałem w Słomczynie na górce grupę z Rosso, która ćwiczyła podjazdy. Serdecznie ich pozdrawiam, jeśli ktoś z Was jest na tym forum. muszę nasmarować łańcuch, bo go słychać. A wieczorem, kiedy odwiozę syna na zajęcia tenisa, to pewnie przebiegnę kilka km. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Dziś czasu mocno mnie gonił,wiec nogi poczuły mój pośpiech 39 km. po mieście i podmiejskich rubieżach w 1.45h do pracy wolno jak żółw ociężale, ale z pracy ostro i konkretnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 57 km po mieście - come back po totalnym braku czasu na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yurek55 Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 94km, z czego tylko 15 centralnie pod wiatr, reszta albo z wiatrem, albo w osłonie Puszczy Kampinoskiej http://yurek55.bikestats.pl/1100105,Nie-chcialo-mi-sie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Do pracy i pracy do domu. Razem 5,7 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 odpowietrzyłem hamulce, w końcu :-) jeszcze jutro wymienię linki i chyba wreszcie przejadę się nowym rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 DPD - 19km, regulacja zmieniarki w pożyczonym, oraz dolewka oleju w heblu + zupa z klocków po ostatniej dolewce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Dzisiaj 50km wpadło . Plus rozebranie i wymiana łożysk w suporcie na kwadrat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefka Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Śmignęłam na basen 12 km, tam szybko 2 km i powrót tylko 10 km na rowerze i 2 obok, już wolniej. Odpowietrzyło mi się koło, a że na krótkie trasy nie biorę zapasu - miałam spacer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Dziś 36km. teren miejski no i zanotowałem pierwszy tyś. km. w tym roku :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 DYSTANS22.36 km CZAS TRWANIA1g:04m:47s ŚREDNIA PRĘKOŚĆ20.7 km/h MAX PRĘDKOŚĆ43.1 km/h KALORIE652 kcal ŚREDNIE TĘTNO140 MAX TĘTNO174 ŁĄCZNIE W GÓRĘ177 m ŁĄCZNIE W DÓŁ140 m KADENCJA84 rpm http://www.endomondo.com/workouts/304325926/5953461 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Dzisiaj 24km na szosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi22 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Pierwsza w życiu jazda na szosie Niestety 4tyg bez roweru zrobiło swoje i zrobiłem tylko 17km ze średnią 25kph. Wyplute płuca na podjazdach gratis Jutro będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Dzis: 62,10 km ze średnią 29,7km/h + 11,56km po mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Dystans: 36,2km Czas: 1:20 godz Łącznie w górę: 182m Max wzniesienie: 397m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 73,43 km na szosie przy paskudnej pogodzie. Wróciłem zziębnięty i przewiany. Stopy i ręce totalnie skostniałe. To nie była fajna jazda. Średnia 28,4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 61km, trochę terenu, ale większość asfaltu, test nowego czarnego Chińczyka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Żadnych kilometrów ale zauważyłem ciekawą rzecz, a mianowicie: HG-40 to sh*t...HG-40 ma przejechane 170 km, a Connex około 250-300 km. Za czystość connex'a nie bijcie, nie miałem łańcucha u siebie od listopada do końca lutego i po 2 myciach wygląda jak widać na zdjęciu. Przez to wszystko chyba będę jeździł na 2 łańcuchy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Dzisiaj tylko 18km po miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.