Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Standardowy dystans uwzględniając, ze to rok szkolny... i dłuuuuuga rozmowa ze znajomą odnośnie doboru roweru... juz sam nie wiem co poradzić mieszczucha czy trekking... można zgłupieć... tak do 1400 zł na jazdy i po mieście i czasem po udeptanej jakiejś ścieżce bez terenu no i raczej niedzielne wycieczki i po małe sprawunki czy coś załatwić na mieście w tygodniu....hehe nie czuję się ekspertem

75 km po szosie. Wiało jak diabli, zimno - temp. w okolicach 2 stopni, ale odczuwalna przy tym wietrze, to -2. Zimno, ale droga sucha, ruch mały i zza chmur przezierało słońce.

No i mijałem w Słomczynie na górce grupę z Rosso, która ćwiczyła podjazdy. Serdecznie ich pozdrawiam, jeśli ktoś z Was jest na tym forum.

muszę nasmarować łańcuch, bo go słychać. A wieczorem, kiedy odwiozę syna na zajęcia tenisa, to pewnie przebiegnę kilka km. 

pozdr

Żadnych kilometrów ale zauważyłem ciekawą rzecz, a mianowicie: HG-40 to sh*t...HG-40 ma przejechane 170 km, a Connex około 250-300 km.

20140306_200332.jpg

Za czystość connex'a nie bijcie, nie miałem łańcucha u siebie od listopada do końca lutego i po 2 myciach wygląda jak widać na zdjęciu. Przez to wszystko chyba będę jeździł na 2 łańcuchy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...