Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj 33km na nowych oponkach Schwalbe Marathon Racer 28x1.50. Dostałem w prezencie od ojca . Wczoraj 44km na szosie pierwszy raz w tym roku .

i jak te oponki? bo zastanawiam się nad ich kupnem do nowego roweru.

W starym rowerze miałem zwykłego Schawble Marathona i byłem bardzo zadowolony, a te Racery ponoć są jeszcze szybsze:P

a co do samego tematu to dzisiaj po pracy 21km, ze średnią 26km/h ;)

Endomondo

http://www.traseo.pl/trasa/jaroslaw-pelkinie  

Przejażdżka po okolicach, gdzie za gówniarza łamało się ręce. Odwiedziłem naturalną rampę troszkę pozjeżdżałem i do domu. Po drodze gonił mnie pies więc było 60 km/h na liczniku z górki, aż nie dał sobie spokoju ( dobrze że zjazd był długi :D ). Całość jakieś 16 km w 1,5h.   

dzisiaj 54,5km po Izerach - jednak nadal jest dużo śniegu i lodu i póki co wolę jeździć gdzieś indziej, choć nie było dzisiaj źle :-)

1130m w pionie

ahded ja wlasnie z kumplem planuje wyjazd w Izery. Bylbym wdzieczny jakbys dal znaka jak waruny sie polepsza :) pamietam ze rok temu na majowke jak pojechalismy to bylo pelno sniegu jeszcze :)

Wysłane z mojego SAMSUNG-SGH-I337 przy użyciu Tapatalka

ahded ja wlasnie z kumplem planuje wyjazd w Izery. Bylbym wdzieczny jakbys dal znaka jak waruny sie polepsza :) pamietam ze rok temu na majowke jak pojechalismy to bylo pelno sniegu jeszcze :)

Wysłane z mojego SAMSUNG-SGH-I337 przy użyciu Tapatalka

Pewnie że napiszę :-) Ale tak myślę, że jeśli ta dobra pogoda się utrzyma, to i tak trzeba poczekać z miesiąc, żeby ten śnieg stopniał, bo to jednak są góry i to mocno zalesione góry. Jest dużo miejsc z cieniem i śnieg tak szybko nie topnieje, dlatego przy normalnych zimach, to nawet w maju jest tam jeszcze gdzieniegdzie biało. W ogóle Polana Izerska to "polski biegun zima" :)

http://www.traseo.pl/trasa/jaroslaw-widna-gora-chlopice-jankowice-cieszacin-wielki-maleniska-jaroslaw 

plus mycie roweru :) 

Pewnie że napiszę :-) Ale tak myślę, że jeśli ta dobra pogoda się utrzyma, to i tak trzeba poczekać z miesiąc, żeby ten śnieg stopniał, bo to jednak są góry i to mocno zalesione góry. Jest dużo miejsc z cieniem i śnieg tak szybko nie topnieje, dlatego przy normalnych zimach, to nawet w maju jest tam jeszcze gdzieniegdzie biało. W ogóle Polana Izerska to "polski biegun zima" :)

Jak dla mnie to najpiękniejsze miejsce na ziemi :D a że biegun zimna to wiem :D uwielbiam placki w chatce górzystów :D W tamtym roku cały przemoczony tam dotarłem zaliczając front flipa na pysk po drodze :D w 0,5m zaspę :D

u mnie dziś 

• DYSTANS16.17 km
  • CZAS TRWANIA1g:01m:22s

Taki wyjazd na sprawdzenie nowej kasety i łańcucha :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...