walus24 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Dzisiaj 35,56km po samym Gnieźnie w czasie 1h 36min + lekkie oczyszczenie roweru z kurzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Dzisiaj 46km nakręciłem . Z samego rana super się jechało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Dzisiaj relax, badania. Po kroplach u okulisty nie dało się jeździć, więc wykorzystałem przymusowy postój w domu i wymieniłem suport Shimano na Accenta. Do tego przetarłem i nasmarowałem łańcuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolKrns Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Dzisiaj 33km na nowych oponkach Schwalbe Marathon Racer 28x1.50. Dostałem w prezencie od ojca . Wczoraj 44km na szosie pierwszy raz w tym roku . i jak te oponki? bo zastanawiam się nad ich kupnem do nowego roweru. W starym rowerze miałem zwykłego Schawble Marathona i byłem bardzo zadowolony, a te Racery ponoć są jeszcze szybsze:P a co do samego tematu to dzisiaj po pracy 21km, ze średnią 26km/h Endomondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 37km.po mieście ze średnią prędkością 25 km/h w 1godz.i 7min. A w domu skleiłem koszyk na bidon, bo pęknięty był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalM Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Cieszę się Waszym szczęściem i dobrą pogodą. Bo u mnie piździ, a już na rowerze smaga zimnym wiatrem, że aż się o nerki boje. 7 km i wróciłem do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Dzisiaj wymieniłem przednią linkę hamulca razem z pancerzem, zrobiłem mały serwis amortyzatora ( nasączanie filców ) a na sam koniec umyłem łańcuch i naoliwiłem go hipolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Wczoraj; 73,71 km ze średnią 29,2km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Dziś 20,22 km, trochę po mieście, a reszta po lesie. Na zakończenie mycie roweru z błota. Ufajdany był strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 dzisiaj 54,5km po Izerach - jednak nadal jest dużo śniegu i lodu i póki co wolę jeździć gdzieś indziej, choć nie było dzisiaj źle :-) 1130m w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Dzisiaj 74.6km ze średnią 22.6km/h z kumplem po najwyższych okolicznych górkach. 600m w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalM Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 http://www.traseo.pl/trasa/jaroslaw-pelkinie Przejażdżka po okolicach, gdzie za gówniarza łamało się ręce. Odwiedziłem naturalną rampę troszkę pozjeżdżałem i do domu. Po drodze gonił mnie pies więc było 60 km/h na liczniku z górki, aż nie dał sobie spokoju ( dobrze że zjazd był długi ). Całość jakieś 16 km w 1,5h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 41 km. miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 DYSTANS29.63 km CZAS TRWANIA1g:22m:53s ŚREDNIA PRĘKOŚĆ21.5 km/h MAX PRĘDKOŚĆ40.1 km/h KALORIE930 kcal ŚREDNIE TĘTNO149 MAX TĘTNO181 ŁĄCZNIE W GÓRĘ156 m ŁĄCZNIE W DÓŁ150 m KADENCJA87 rpm http://www.endomondo.com/workouts/302007322/5953461 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iamkucharz Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 dzisiaj 54,5km po Izerach - jednak nadal jest dużo śniegu i lodu i póki co wolę jeździć gdzieś indziej, choć nie było dzisiaj źle :-) 1130m w pionie ahded ja wlasnie z kumplem planuje wyjazd w Izery. Bylbym wdzieczny jakbys dal znaka jak waruny sie polepsza pamietam ze rok temu na majowke jak pojechalismy to bylo pelno sniegu jeszcze Wysłane z mojego SAMSUNG-SGH-I337 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Hayes Stroker Ryde - wymiana płynu i odpowietrzenie, docieranie.Stwierdzono awarię w tylnym zacisku (porusza się tylko 1 tłoczek) - termin naprawy bliżej nieokreślony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 rozkręciłem cały rower i sporo rzeczy już wyczyściłem teraz siłownia, a potem dokończę robotę - tj. umyję resztę rzeczy, odpowietrzę hamulce, spróbuję złożyć nowy sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefka Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Wiosna, wiosna ach to ty. 48 km po Puszczy Niepołomickiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AizDizD Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Na tą chwilę z rowerowych rzeczy to tylko zakupy. Nowa kaseta HG50, łańcuch HG51, licznik BC12.12 i kilka innych drobnostek. wieczorem składanie i może jakaś jazda próbna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ahded ja wlasnie z kumplem planuje wyjazd w Izery. Bylbym wdzieczny jakbys dal znaka jak waruny sie polepsza pamietam ze rok temu na majowke jak pojechalismy to bylo pelno sniegu jeszcze Wysłane z mojego SAMSUNG-SGH-I337 przy użyciu Tapatalka Pewnie że napiszę :-) Ale tak myślę, że jeśli ta dobra pogoda się utrzyma, to i tak trzeba poczekać z miesiąc, żeby ten śnieg stopniał, bo to jednak są góry i to mocno zalesione góry. Jest dużo miejsc z cieniem i śnieg tak szybko nie topnieje, dlatego przy normalnych zimach, to nawet w maju jest tam jeszcze gdzieniegdzie biało. W ogóle Polana Izerska to "polski biegun zima" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalM Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Rodzaj aktywności: Rower górski Stopień trudności: Łatwy Data: 28 lutego 2014 Dystans: 28,5 km Czas trwania: 1 h 49 min Średnia prędkość: 15,56 km/h Przewyższenie: 67 m Lokalizacja: Polska, województwo podkarpackie, Jarosław http://www.traseo.pl/trasa/jaroslaw-widna-gora-chlopice-jankowice-cieszacin-wielki-maleniska-jaroslaw plus mycie roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 38 km. po mieście, pogoda gites, extra się teraz jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Dzisiaj 44km pogoda faktycznie super . Az sie do domu nie chce wracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iamkucharz Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Pewnie że napiszę :-) Ale tak myślę, że jeśli ta dobra pogoda się utrzyma, to i tak trzeba poczekać z miesiąc, żeby ten śnieg stopniał, bo to jednak są góry i to mocno zalesione góry. Jest dużo miejsc z cieniem i śnieg tak szybko nie topnieje, dlatego przy normalnych zimach, to nawet w maju jest tam jeszcze gdzieniegdzie biało. W ogóle Polana Izerska to "polski biegun zima" Jak dla mnie to najpiękniejsze miejsce na ziemi a że biegun zimna to wiem uwielbiam placki w chatce górzystów W tamtym roku cały przemoczony tam dotarłem zaliczając front flipa na pysk po drodze w 0,5m zaspę u mnie dziś DYSTANS16.17 km CZAS TRWANIA1g:01m:22s Taki wyjazd na sprawdzenie nowej kasety i łańcucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Regulacja przerzutek. Niewiele dało, bo kaseta i łańcuch błagają o wymianę. Zaraz dołączą do nich zębatki z przodu A sakiewka pusta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.