Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Miały być biegówki, bo chciałem wypróbować nowe narty. Wyszedłem na 15 minut na polane i wróciłem do auta, bo narty ślizgały mi się jak na jakimś lodzie -> z tego co wyczytałem to muszę je najpierw jakoś przygotować czyli przesmarować i jakby zebrać to co teraz na nich jest. Nie dało się w ogóle biegać! Co prawda nie umiem jeszcze tego robić, ale kurcze jak wypożyczałem wcześniej inne narty to normalnie się na nich czułem i zabawy było mnóstwo, a na tych moich to zjeżdżałem do tyłu mimo, że nie było stromo haha! Jutro oddam do serwisu bo jest po drodze.

• DYSTANS37.16 km
  • CZAS TRWANIA1g:42m:59s
  • ŚREDNIA PRĘKOŚĆ21.7 km/h
  • MAX PRĘDKOŚĆ41.7 km/h
  • KALORIE1357 kcal
  • ŚREDNIE TĘTNO145
  • MAX TĘTNO175
  • ŁĄCZNIE W GÓRĘ131 m
  • ŁĄCZNIE W DÓŁ121 m
  • KADENCJA82 rpm
  • Śr Temperatura

-7.5*C

http://www.endomondo.com/workouts/289548343/5953461 

http://connect.garmin.com/activity/434568406

Tylko 20 km dziś ale w zimno strasznie w nogi pomimo 3 par skarpet. na ten czas od stycznia jakieś 60 km zrobione. Gdyby zima odpuściła robiłbym dłuższe trasy.

Poprawiłem sobie zaciski w spd, dałem bardziej do tylu al od dłuższego czasu bolą mnie ręce w miejscu gdzie mamy poduszkę pod małym palcem i pośladki. Nie wiem czy nie msm zbyt wysoko siodełka ustawionego lub niepotrzebnie mostek na minus dany? :-/

Dziś 31 km. w 2 godz. z czego 3 km. asfalt, a reszta leśne ostępy Puszczy Kampinoskiej. Temperatura -14°C, szlaki zamrożone, bagna zamarznięte, powietrze ostre a narciarze biegowi (bliżej cywilizacji zaczęli się pokazywać) mocno zdziwieni :-) Po drodze ani jednego rowerzysty. Zlodowaciały śnieg na szlakach mocno utrudniał jazdę, ale jak jest ciężko to się czuje, że się żyje, choć stóp akurat pod koniec już z zimna i tak nie czułem:-) w każdym razie dotleniony się czuje jak mało kiedy:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...