Belinda Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 48 km ze średnią 18,8km/h, ale to po lesie zaliścionym, ukorzenionym. Extra jazda, zupełnie co innego niż szosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris750 Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 wczoraj po lasach 70km dzisiaj po mieście 25km i kupiłem sobie dzisiaj licznik kadencji do sigmy jutro pierwsze testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Do pracy i z pracy plus 20km po lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolzwer Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Wczoraj wycieczka z osobą towarzyszącą, łącznie 55,57 km, średnia: 20,78 km/h, czas jazdy: 2:40:25 (dane z licznika). Trasa zarejestrowana przez navime: http://www.navime.pl/trasa/239696/210771 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris750 Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 z pracy i do pracy 30km, zmierzyłem z jaką kręcę kadencją na płaskim i jadę kręcąc korbą 81-82 obroty na minutę. Pod górkę z kolei 61-65 obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dżiś wieczorna jazda >trasą którą w niedziele mi pokazał kolega >śrem>gaj>donatowo>i tak do samego Kościana(powrót tą samą trasą).Droga gładziutka jak pupa niemowlaka brak jakichkolwiek dziur,mały ruch(wyjeżdżałem z domu po 18 i w sumie może z 30 samochodów mnie wymijało,w tą i z powrotem) Polecam tą trasę każdemu z okolicy Przy okazji w końcu ściągłem z mtb czujnik kadencji i założyłem do szosy oraz mogłem przetestować długie spodnie(w końcu hehe): -87,62 km(w tym ok 9 km po mieście) ze średnią 30,6km/h-prędkość na trasie średnio 32km/h -średnia kadencja 94 -średnia temp. 8,9 stopnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Attorn Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Wczoraj 34 km ze średnią 32,6km/h. Dziś już się nie pcham na rower w taki deszcz, jak nie muszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris750 Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Dzisiaj lajtowo 30km, wczoraj na wieczór musiałem wziąć 2 tabletki rutinoskorbinu - muszę lekko zwolnić tempo dojazdów bo pojawia się stres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 NIestety od jakiegoś tygodnia jestem chory i mam przerwe od jazdy . Odesłałem dziś amortyzator na gwarancje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ja niestety już 2 tydzień bez roweru - powikłania po niedoleczonym przeziębieniu - nie pamiętam czy odkąd mam mojego Heksagona miał taką długą przerwę od jazdy, dziś tylko go poklepałem przy wizycie w piwnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ja do pracy i z pracy plus troche po miescie razem 18km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Byłem jeszcze raz w piwnicy i przy okazji trochę psiknąłem smarem na sprężyny w przerzutkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benny Napisano 17 Października 2013 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Najpierw w mżawce, potem w suchości - 56km, av - 31,12km/h. Okolice Chorągwicy - górki koło Wieliczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 17 Października 2013 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dziś wieczorna jazda z kumplem 29,3km ze średnią 26,55.Ostatnie 10 km przejechane w ulewie + Mycie dopiero co wyczyszczonej szosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RamItDown Napisano 17 Października 2013 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Kurcze... a ja zmieniłem pracę i nawet do wcześniejszych, średnio 70-80 km na tydzień, nie mogę teraz czasami dobić... :/ Nie ma czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominium Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Kurcze... a ja zmieniłem pracę i nawet do wcześniejszych, średnio 70-80 km na tydzień, nie mogę teraz czasami dobić... :/ Nie ma czasu Miałem tak niedawno, ale na szczęście nastąpiła zmiana życiowa i mogłem dziś skoczyć. Tylko 22km bo lało jak z cebra, ale za to szybko, jak zwykle kiedy leje w 36min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Dzisiaj tylko do pracy i z pracy plus zakupy razem 17km . Na wiecej brak czasu niestety plus do tego przeziębienie i tragedia normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walus24 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Temperatura dała popalić, bo niecałe 6 stopni. Dystans 26.22 km Czas trwania 1g:13m:21s Średnia prędkość 21.4 km/h Max prędkość 35.7 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Poprzestawiałem rowery w piwnicy, przyjrzałem się przedniej oponie i rozważałem, czy zrobiłem dobrze, ze przy zmianie tylnej opony z tej jaką miałem przy zakupie na Schwalbe Marathon Plus... nie zrobiłem tego samego z przodem..... sam nie wiem, z przodu bieżnik jest w znacznie lepszym stanie (trochę sobie poużywałem na tylnej) Sam nie wiem co robić, zobaczymy jak się będzie jeździć zimą... jak będzie za mocno przód się ślizgać to przecież w zimę sklepy też pracują, no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Z racji tego że nadal jestem chory a dodatkowo nie mam amortyzatora to zamówiłem sobie nowe hebelki Shimano SLX M665 przód i tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 15km fourcrossu, tak o dla rozrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Kraków - Ojców - Paczółowice - Kraków 81km, AV=25,7km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Niedzielna przejażdżka po Lesie Łagiewnickim - dystans 24,55 km. Pogoda fajna do jazdy. W lesie już liści na ścieżkach leży bardzo dużo i trzeba wzmóc czujność. Ogólnie na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Jazda po Lesie Wolskim, potem Tyniec, potem Czerna, powrót do Krakowa. Licznika akurat nie było, ale pogoda - przeciwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Dzisiaj 30,38 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.