Nikolaos Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Rano zreperowałem dzwonek, potem do pracy w deszczu i z pracy pod ten mega wiatr i było kolorowo :-) razem 37 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 jakieś pół roku temu wróciłem na 2 kółka po poważnej kontuzji kolana. dziś przywiozłem sobię szosę i przygotowuję się do wyjazdu na Holenderskie drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Zaplotłem sobie koło do fulla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 wymieniłem i skrocilem przewod blokady amortyzatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 umylem rower xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 wyczyściłem rower, zdjąłem łańcuch, założyłem spinkę, założyłem i naoliwiłem . Instalujesz na telefonie, włączasz GPS potem program. Czekasz aż wyszuka satelity. Pojawi się "OK". Klikasz start i jazda. Potem stop i trening się zapisuje. Przy połączeniu z netem, wysyła inf na serwer wraz z trasą i parametrami, Bardzo dziękuję za odpowiedź. Mam tylko jedno pytanie czy mogę telefon mieć w kieszeni czy muszę zakupić uchwyt do kierownicy. Jeżdżąc w terenie nie chce zgubić telefonu. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jak śmigałem jeszcze z fonem to czasem w kieszeni na plecach a czasem w etui DYSTANS23.26 km CZAS TRWANIA1g:03m:27s ŚREDNIA PRĘKOŚĆ22.0 km/h MAX PRĘDKOŚĆ44.6 km/h KALORIE653 kcal ŚREDNIE TĘTNO142 MAX TĘTNO177 ŁĄCZNIE W GÓRĘ132 m ŁĄCZNIE W DÓŁ130 m KADENCJA82 rpm http://www.endomondo.com/workouts/284523509/5953461 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 A teraz jak jeżdzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Kupiłem jakiś czas temu http://garmin.istore.pl/pl/garmin-edge-800-bundle-hr-cad-licznik-nawigacja-rowerowa-gps-010-00899-21.html Garmin Edge 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Przykrecalem blotniki do roweru przez 2,5 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Kupiłem jakiś czas temu http://garmin.istore.pl/pl/garmin-edge-800-bundle-hr-cad-licznik-nawigacja-rowerowa-gps-010-00899-21.html Garmin Edge 800 I jak się spisuje? A za pomocą endomondo da rade zmierzyć te parametry które podajesz w poście swoim czyli min. wys. max. wys. czy trzeba jakiś program inny ? Bo wiem że musze sobie kupić licznik sigme z kadencja i pulsometrem bo to jest dobra rzecz ale z wys. to nie wiem jak zrobic bym uzyskał takie dane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Z tego co się orientuje to musiałbyś zainwestować w fona z ANT+ i odpowiednie opaski z ANT + lub w.w czujniki na bluetooth . Wtedy dane były by rejestrowane w endo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blackj Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 wyczyściłem rower, zdjąłem łańcuch, założyłem spinkę, założyłem i naoliwiłem . Bardzo dziękuję za odpowiedź. Mam tylko jedno pytanie czy mogę telefon mieć w kieszeni czy muszę zakupić uchwyt do kierownicy. Jeżdżąc w terenie nie chce zgubić telefonu. ? Wszystko zależy od GPS'a wbudowanego w telefon. Jeździłem kiedyś na Sport trackerze, telefon był w torbie podsiodłowej i gubił sygnał GPS. Kupiłem uchwyt na kierownicę i zacząłem wozić go na kierownicy. Było już lepiej ale do ideału jeszcze brakowało, więc pomyślałem nad zmianą aplikacji. Przesiadłem się na endomondo i chodzi pięknie zarówno na kierownicy jak i w kieszeni/torbie podsiodłowej. Także polecam najpierw sprawdzić zanim będziesz inwestował w uchwyty. Żeby nie robić offtopu, przedwczoraj wyczyściłem rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dziś 34 km z pracy i do Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dziś pojeździłem trochę przed pracą jadąc do niej i trochę po pracy wracając do domu, razem 52 km.po mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dziś po pracy:42,72km ze średnią 29,5 km/h + 19,73 po mieście.Myście roweru ,szejkowanie łańcucha,regulacja hamulców i wymiana opon na nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Wczoraj i dzisiaj trenażer, ale poza tym w tym roku przejechane realnie na szosie ok. 250 km i w pionie ok. 3,2 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Kurcze, wczoraj wieczorem miałem chciałem sobie gdzieś pojeździć ale nie wyszło, a dziś walka z silnym wiatrem do i z pracy.... może w poniedziałek ta sama trasa będzie już na biało?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris750 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 u mnie w Gdańsku wiało ale średnio i tylko rano, za to do pracy w deszczu, z pracy w deszczu. A taki deszcz mi nic nie robi, mam dobre ciuchy. Jak kolega wyżej robi średnią 29km/h, ja na prostej jadę ze średnią 26-25km/h i nie licze tu górek których mam kilka a tam od 12 do 15 km/h robię. Wiec mam średnią 21-22km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudaMati Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 61 km w 2:22 na szosie. Mimo, iż styczeń to było na rowerze, nie na nartach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 15 km nowym rowerem na wyprobowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Dziś pierwszy raz byłem na Skrzycznym na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 DYSTANS29.87 km CZAS TRWANIA1g:31m:18s ŚREDNIA PRĘKOŚĆ19.6 km/h MAX PRĘDKOŚĆ33.3 km/h KALORIE706 kcal W gęstym błocie efekty widać tutaj: http://macio1064.blogspot.com/2014/01/witajcie-w-2014-roku-11-01-2014.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudaMati Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 73 km Bielany - Leoncin - Bielany średnia 31,3 Patrzę w kajet, rok temu było bieganie w śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Dziś z kumplem:89,83 km ze średnią 29km/h+4,42 km po mieście. Trochę powiało dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.