Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Drugiego dnia roku to już z kilkanaście lat nie jechałem. Ale w taką pogodę to tylko praca, tenis, basen albo narty byłyby w stanie mnie odciągnąć od roweru. No, a że akurat dziś nie pracuję itd. też nie to 55 km się zrobiło z przyjemnością. To chyba mój najdłuższy sezon rowerowy.

Dziś 36,83 km przejechane głównie po leśnych i polnych dróżkach. Masa błota, mokro, ale w zamian cieplutko  :yes: Niestety zaliczyłem też solidną glebę. Podczas zjazdu z górki (nie była mocno stroma) na jednym z zakrętów uślizgnęło mi się przednie koło, wpadłem w poślizg i przeleciałem przez kierownicę na glebę w dodatku w błoto  :wallbash: Spadłęm na lewą stronę, na łokieć. Boli mnie trochę jak ruszam ręką. Taka kolej rzeczy. Myślę, że popełniłem jakiś błąd na zjeździe  :icon_redface: . Mam za swoje. Dodam tylko, że prędkość na całe szczęście nie była duża.

Zapomniałem. Po powrocie żona do domu nie chciał mnie wpuścić. Cały byłem umazany w błocie jak małe dziecko. Udało mi się ją przekonać  :icon_lol:

Pozdro

Michał

• DYSTANS23.15 km
  • CZAS TRWANIA1g:24m:44s
  • ŚREDNIA PRĘKOŚĆ16.4 km/h
  • MAX PRĘDKOŚĆ38.3 km/h
  • KALORIE1385 kcal
  • ŚREDNIE TĘTNO166
  • MAX TĘTNO194
  • ŁĄCZNIE W GÓRĘ196 m
  • ŁĄCZNIE W DÓŁ199 m
  • KADENCJ
  •  
  •                            

16 miejsce / 41 oraz 8 / 13 w kategori A 

http://www.endomondo.com/workouts/282965177?country=pl&lang=en&measure=metric&o=course

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...