Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bajker81

Korzystając z dobrej pogody 24.12.2013 postanowiłem zrobić krótki spacerek rowerowy.

dystans : 8,65km

vmax : 30,24 km/h

vśr:15,14 km/h

czas jazdy 00:34:20

Jak ostatnio malo jezdzilem, tak teraz nadrabiam bo pogoda wyśmienita.

Przedwczoraj pętla na singlu, wczoraj 60km po okolicy, a dzisiaj znowu lecimy na singla bo warunki świetne, a do tego pustki na trasach!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Z racji pięknej pogody napompowałem młodemu opony w jego rowerku i wyskoczyliśmy na godzinkę czystego terenu... na działkę tam chwile odpoczynku zachwycania się słoneczkiem i wspominanie letnich przygód, potem powrót i trochę pokręcenia się na osiedlu... w sumie dystans ledwo 8 km ale młody jeszcze o tej porze roku na rowerze nie jeździł ;) 

Siema  :icon_cool:

Dziś z rana wymiana dętki w tylnym kole. Następnie 29,13 km po zróżnicowanym terenie. Niestety nie obyło się bez niespodzianki. Po ok. 8 km w kole, które naprawiałem rano znowu kapeć  :wallbash: Wymiana dętki w terenie na nową. Wcześniej sprawdziłem dokładnie oponę i znalazłem kawałek czegoś ostrego (kawałek ostrej blachy, może szkła). Montaż na rower i dalej jazda. Rano podczas naprawy nie sprawdziłem opony i stąd te kwiatki...

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...