robertrobert1 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Dzisiaj wyciągnąłem rower zimowy zrobiłem kilku km jazdę komunikacyjną po zlodowaciałej Wa-wie. Jazda była lużna i miała na celu oswojenie się z inną geometrią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Wprawdzie -2C, ale w słońcu lepiej, a poza tym to już się człek przyzwyczaił do takich temperatur. 32 km się zrobiło. Póki nie ma śniegu - jeżdżę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertLange Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 61 km szosa i teren. Pogoda dla rowerzystów w grudniu wymarzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 wczoraj zamontowałem oswietlenie,zrobilem 3 km,zaliczylem glebe-zgubiłem kóleczko od przerzutki i srubkę xd dzisiaj naprawiłem przerzutke,połamałem trzymanie do nowego oswietlenia oraz go naprawiłem,spiąłem opaskami zaciskowymi(takie grubaśne xd) wieczorem planuję troche sie pokrecic po okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 18km po lesie . Pogoda dosc dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Dom -praca-powrót i zabranie najmłodszego z przedszkola na ramie, wyjazd po starszego i z nim rowerowo do zoologicznego i powrót, nie spojrzałem dokładnie ale ponad 10 km wpadło na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Dzisiaj wymiana kół, tarcz hamulcowych. Zaraz wrzucam wszystkie wagi i patrzę, czy spadło poniżej 12kg. Cała operacja - 45minut. Regulacja tylnego hamulce - 45min i dalej walczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 po dłuższej przerwie 23km. dawno człowiek nie jeździł i kondycja mimo biegania siadła trochę ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 DYSTANS38.77 km CZAS TRWANIA1g:44m:00s ŚREDNIA PRĘKOŚĆ22.4 km/h KALORIE1085 kcal MIN WYSOKOŚĆ127 m MAX WYSOKOŚĆ227 m ŁĄCZNIE W GÓRĘ213 m ŁĄCZNIE W DÓŁ230 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Podobno smog w Krakowie, pojechałam więc do Ojcowskiego Parku Narodowego. Piękna końcówka jesieni. 72 km, a średnia dziś nie ważna - napawałam się widokami, słońcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 5 km i niestety chory wielki szacunek dla tego pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Wczoraj 9km po mieście ze średnią 22.5km/h. Załatwianie spraw bieżących i wycieczka za paczką do kuriera. Dzisiaj 8km ze średnią 21km/h po mieście na test nowych kółek. Trzeba jeszcze wyregulować tylny hamulec i tylną przerzutkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Założyłem nową Geax Gato 29 x 2.3 na przód a potem : DYSTANS32.58 km CZAS TRWANIA1g:28m:04s ŚREDNIA PRĘKOŚĆ22.2 km/h KALORIE919 kcal MIN WYSOKOŚĆ117 m MAX WYSOKOŚĆ252 m ŁĄCZNIE W GÓRĘ160 m ŁĄCZNIE W DÓŁ160 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Dziś nieco ćwiczyłem kontrolowany uślizg przedniego koła na mokrym.... póki co kontrolowany.. łapię wyczucie przedniego hamulca w prawej ręce... choć ciut więcej bieżnika na przodzie i by było inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris750 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 od wtorku mniej więcej to już już się jeździ mi się normalnie po moim mieście, mam nadzieję że śnieg nie prędko spadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 A ja wciąż trenażer. Naprawdę to lubię. Godzina lub więcej z rana i chce się żyć. Jest tyko jeden minus: po dołożeniu biegania i przy innych ćwiczeniach siłowych waga mi spada, a już bym tego raczej nie chciał. Więcej jeść nie mogę, więc muszę pomyśleć nad odpowiednią dietą. Bo spalara i tak przyjdzie w sezonie... mój syn nacisnął takie zdjęcie tatusia:) Dzisiaj kręcąc sobie na trenażerze obejrzałem końcówkę najpiękniejszego etapu z wielkich wyścigów 2013 roku - 20. etapu Vuelty (wjazd na Angliru), gdzie Nibali dzielnie walczył, atakował jak wariat, ale bohaterem został Horner. Ostatnie 5,5 km bardzo dramatyczne. Podjazdy 23% pod koniec mordercze. Nie wiem czy bym się utrzymał na rowerze przez tak długi i trudny podjazd. Kiedyś sprawdzę. http://www.youtube.com/watch?v=MGCVlfW4Viw pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris750 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 czy po pewnym czasie mija Wam motywacja? Dzisiaj po raz 1 od września jak zacząłem codziennie pokonywać 30km do pracy naszła ochota aby wziąć samochód - może to ta pogoda? Chociaż w drodze powrotnej szatan już sobie poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Następnym razem weź samochód. Rower to nie kara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Nie raczej nie... choć czasem dzień czy dwa przerwy zaostrzają apetyt... bardziej Dziś standardzik, z małym szukaniem św Mikołaja na powrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Wyszejkowałem łańcuch i nasmarowałem Wyczyściłem kasete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelakos123 Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ale przyznacie, że zima wyjątkowo sprzyja wycieczkom rowerowym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Eeee tam, tęsknię do jazdy po białym i śliskim...to dopiero frajda i adrenalinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Wyjechałem i zrobiłem 32km . Wracam i czeka na mnie korba więc także ją zamocowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Wymieniłem suport, założyłem nową oponę (Maxxis Larsen TT) i troche potrenowałem na pobliskiej górce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Dystans: 31,4 km Czas: 1.12 godz Łącznie w górę: 160m Max wzniesienie: 391m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.