Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś po tygodniowej przerwie;  19,89 km ze średnią 25,1km/h. wykręcone po mieście w deszczuicon_confused.gif  Jak pogoda dopisze to jeszcze z 2 jazdy w tym tygodniu i przesiadka na trenażericon_razz.gif

Napisano

Ja dziś skromnie :

• DYSTANS21.03 km
  • CZAS TRWANIA52m:00s
  • ŚREDNIA PRĘKOŚĆ24.3 km/h
  • KALORIE654 kcal
  • ŚREDNIE TĘTNO141
  • MAX TĘTNO157
  • MIN WYSOKOŚĆ142 m
  • MAX WYSOKOŚĆ281 m
  • ŁĄCZNIE W GÓRĘ94 m
  • ŁĄCZNIE W DÓŁ89 m
Napisano

Dzisiaj wieczorne 21.3km ze średnią 22.3km/h.

Jak wyjeżdżałem to wiało i delikatnie mrzyło, jak jeździłem to kropiło i wiało. A jak wracałem to wiało, lało i liści w twarz rzucało :D

Napisano

a ja wczoraj wybrałem się jak zwykle do pracy rowerem, a ja ci patrzę a całe górne osiedla w lodzie, ścieżki i chodniki dokumentnie oblodzone po wieczornych opadach. Na szczęście p w przeddzień wieczorem założyłem ice spikery :)

Napisano

Po za standardem dom-pradca-dom... wieczorem udało mi się posklejać stara lampkę przednią, w sumie to taka tania diodówka, na przód, ale póki co rano czy wieczorem przy tej szarówce, może by się przydało, by coś z przodu też mrygało ;)  a mojego szperacza szkoda mi i zakładać i świecić na takie warunki

Napisano

Dystans

72.45 km

Czas trwania

3g:06m:35s

Średnia prękość

23.3 km/h

Kalorie

2346 kcal

Średnie tętno

141

Max tętno

176

Min wysokość

134 m

Max wysokość

205 m

Łącznie w górę

300 m

Łącznie w dół

301 m

Napisano

ehlo,

Plan był taki aby zobaczyć nowy most na Odrze k/Brzegu Dolnego. No i plan zrealizowałem. 64 km.

Napisano

dzisiaj 70km po tygodniowej przerwie od roweru. Było super! dużo śniegu i jazda była zupełnie inna, ale frajda niesamowita haha :D

comment_ZRLDTjEHKwf6XmyblkuX4ymZ0MO1LCgD

Napisano

Dzisiaj zmieniłem położenie klamek hamulcowych, bo jakoś dziwnie się jeździło w rękawiczkach zimowych.

Trochę przetarłem błotko z ramy, ale gruntowne mycie bardziej by się przydało.

@Adam

Tobie to dobrze. Ja gdzie nie pojadę, to albo woda albo błoto :D

Napisano

Dystans

77.95 km

Czas trwania

3g:26m:00s

Średnia prękość

22.7 km/h

Kalorie

2807 kcal

Średnie tętno

148

Max tętno

175

Min wysokość

75 m

Max wysokość

317 m

Łącznie w górę

506 m

Łącznie w dół

486 m

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.