KaJeTaN Napisano 26 Maja 2006 Napisano 26 Maja 2006 Czy sa w srud nas jacys mieszkancy krosna lub okolic , którzy by chcieli posmigac wspólnie na rowrekcah. Moze znacie jakies Dobre trasy rowreowe. Moga byc zarówno po drodze jak i MTB. Ja jestem chetny. Mam dopiero 15 lat ale uwielbiam jazde na rowerach
TomekW Napisano 26 Maja 2006 Napisano 26 Maja 2006 Zajrzyj do tematu "Rzeszów i Okolice" bylo tam pare osob np z Jasła czy chyba tez Krosna
KaJeTaN Napisano 27 Maja 2006 Autor Napisano 27 Maja 2006 Czy nie ma na tym forum nikogo z okolic krosna, rymanowa> cheynie znalazł bym jakiegos bikera z ktorym mozna pojezdzic !!
Piterpak Napisano 28 Maja 2006 Napisano 28 Maja 2006 jestem z Ropczyc, luknij na mapę mozna by się kiedyś zgadać i sie gdzieś wybrać poza tym zaprasszam jak już koledzy wyżej wspomnieli ;] do tematu o okolicach Rzeszowa pozdrawiam
KaJeTaN Napisano 1 Czerwca 2006 Autor Napisano 1 Czerwca 2006 ropczyce sa kawalek od krona mozna powoiedziec ze pod samym rzeszowem a to w sumie zadaleko jak dla mnie na razie A w temacie z rzeszowme bylem al enikogo nie spotkalem z krosna lub okolic
Mały Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 Z tego co pamietam to kiedyś w wyszukiwarce użytkowników była możliwość wpisania miasta z którego mają być szukani użytkownicy. Teraz po tych wielkich zmianach na forum ta bardzo fajna opcja niestety znikła . na pewno będziemy z Piterpakiem w tym roku (pewnie nie raz) w okolicach Krosna (Odrzykoń, Czarnorzeki), więc można by się spotkać żeby chociażby pogadać . Co ty na to?
TomekW Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 Byl kiedys gosc z JAsla A to jest blisko Krosna .
KaJeTaN Napisano 2 Czerwca 2006 Autor Napisano 2 Czerwca 2006 Czarnozeki to nie daleko a fajne traski tam sa !! byl nawet rajd 4x4 spotkac sie zawsze mozna tylko zalzey kiedy!
KaJeTaN Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Napisano 4 Czerwca 2006 ja jestem chetny do krosna mam zaledwie 7 kilosow !!! Wreszcie jaksi mądry Krosnianin
limo Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 spoko gdzies sie ustawimy tylko niech przestanie padac ten ony deszcz
KaJeTaN Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Napisano 4 Czerwca 2006 Ustawlic zawsze wszytko mozna!! z tym deszczem tez juz lekka przesada leje od 3 dni nie da sie nigdzie urwac !!! !! Zwoluj kumpli na forum , no chyba ze jestes jedynakiem jak ja ;/ !! Wolisz jezdzic po szosie czy po lesie
limo Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 fajna traska w lesie to poezja wiadomo ale szoska tez nie pogardze, z tym, ze hm... male doswiadczenie mam pozdro
KaJeTaN Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Napisano 4 Czerwca 2006 spoko spoko ja tez dopiero praktycznie zaczynam !! No ale coz zawsze sam jezdzilem teraz mysle ze moge na ciebie liczyc !!
KaJeTaN Napisano 18 Czerwca 2006 Autor Napisano 18 Czerwca 2006 znalazłem krosnienskie forum rowerowe wiec bikerów\rki z krosna i okolic zapraczam na www.forumkrosnomtb.fora.pl tutaj planujemy wspólne wypady po okolicach
Quoyote Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 ja jestem z Krosna, dość sporo jeżdżę i na różne wycieczki, ponieżej zamieszczam kilka wycieczek, które już obyłem, ale to nie znaczy, że nie można ich powtórzyć, lub lekko zmienić. Dobra trasa drogą asfaltową mało ruchliwą, omijamy drogi główne, od Frysztaka dość duży podjazd później zjazd w dół do Stępiny a tam wielki (400m. długości) bunkier, zbudowany przez niemców, w 1941r. spotkał się w nim Hitler wraz z Musolinim, bunkier mozna zwiedzać tylko w soboty i niedziele w godzinach: 12-18. Dłuższy bo 100km wypad, ciekawa trasa, ładne widoki 90% szosy, jedynie odcinek Mszana- Chyrowa jest strasznie dziurawy i nawet szutrowy, ale rowerkiem cross'owym bez problemowo można przejechać, lub starszą kolarką, bo nowe mają za wąskie oponki.
Quoyote Napisano 25 Sierpnia 2006 Napisano 25 Sierpnia 2006 Wczorajsza trasa: (50km nie licząc jazdy po mieście) Dzisiejsza trasa: (65km) A opisy znajdziecie na moim blogu, link w podpisie
sheva87 Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 Ja cos to ja jestem chetny do jazdy w okolicach krosna, czarnorzeki itp itd takze jak ktos jezdzi to pisac
Gabrys89 Napisano 30 Lipca 2009 Napisano 30 Lipca 2009 Witam,jestem z Odrzykonia.Poszukuję osoby do wspólnych treningów na szosówkach.Mam 20 lat.Info gg 7678217 tel.510421488.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.