Troopy Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Witam !mam do wyboru dwa hamulce na tył :-Avid Juicy 3 -Shimano M595 Hamulec będzie używany w lekkim dh i fr prosze o pomoc przy wyborze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 shimano bier. bedzie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Troopy Napisano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Cena jednak przybliża mnie do zakupu J3 , dzadzą rade ? waże jakies 60 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OrzelPiotr Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Po co się pytasz jak i tak nie słuchasz - kolega wyżej dobrze radzi ...Choć osobiście rozważyłbym model m596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Troopy Napisano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2013 ok. Dzięki kupie shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Co prawda z innymi nie miałem do czynienia ale mam 596.Tarcza 180 przód,tył 160 ,z przodu mam klocki metaliczne i powiem tak że dają radę, i to bardzo a trochę ważę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Października 2013 J3 sa na tyle stare ze nawet jak kupisz nowe mogą wymaga serwisu, cześci do jednego hamulca to ok 50zł za samą membranke ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.