micropoint Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 Witam potrzebuję szybkiej porady. Chcę kupić żonie rower i trafiłem na Krosa. Koleś chce za niego 950 zł do negocjacji. Rower jest w dobrym stanie zarówno jeśli chodzi o ramę jak i napęd. Myślicie że to rozsądna cena? Jeśli nie to do jakiej ceny byście się targowali? pozdr micropoint
Tadeus Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 A żona przygotowana jest na sportową geometrię serii A? To Alivio/Altus z XCMem, jedyną zaletą jest rama i korba na octalinku (choć altus). Zawsze możesz argumentować, że za podobną kasę to ty możesz dostać kandsa z lepszym osprzętem nowego O, a za trochę więcej możesz dostać nawet na XCR > http://allegro.pl/damski-kross-level-a2-lady-17-cali-na-alivio-i3598588004.html Nie żebyś miał to kupować, ale zawsze argument do zbicia ceny
micropoint Napisano 9 Października 2013 Autor Napisano 9 Października 2013 Żona przygotowana, jeździ A8 z tego samego roku . Ten rower ma być do dojazdów do pracy ponieważ okradziono nam niedawno garaż i straciła dotychczasowego Kellysa Magic. O którego Kandsa Ci chodzi konkretnie? pozdrawiam Dzięki za link ale rowery spod znaku ,,lady'' nie wchodzą w grę
Tadeus Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 Ta Lady to tak jak pisałem - raczej jako argument przy ewentualnym targowaniu A Kands 1300 - Przerzutki alvlio/alivio, klamkomanetki alivio, korba altus (kwadrat niestety) - również jednak wspomniałem o tym raczej w celu dodatkowego argumentu, bo poza powyższym całkiem niezłym osprzętem detale jak rurki i np. opony już gorsze niż w levelach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.