Skocz do zawartości

[gapie] Ludzie gapiący(na rowery) się w środkach transportu

AntyIdiota

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Link do tego tematu ma szanse być wrzucony do tematu o najbardziej absurdalnych tematach jeśli taki istnieje, ale i tak się zapytam, ponieważ ten temat mnie coraz bardziej nurtuje.

Czy wkurza was/denerwuje/męczy poruszenie wokół was podczas gdy np. wchodzicie do pociągu z rowerem i znajduje się delikwent co przez pół godziny taksuje Wasz rower z odległości 2 metrów. Najgorsze są "dziadki" przykładowo ostatnio stoję sobie na uboczu na peronie ten 20 razy przechodzi obok mnie i tak z góry na dół taksuje z odległości z 1 metra, zaczęło mi to przeszkadzać(przynajmniej dla mnie jest to dość krępujące), poszedłem 30 metrów dalej, a ten przychodzi za mną staje 2 metry przede mną i się patrzy i nie to że się o coś zapyta czy chce zagaić rozmowę. Żeby nie było, nie mam jakichś dresiarskich odruchów(posiadam wręcz antydresiarskie, jeżeli takie istnieją) i nie chodzi o to że ktoś się na Was spojrzy z zaciekawieniem, tylko o te raczej dziwaczne i nachalne wzorce zachowań jak powyżej.

Jeśli temat jest bez sensu i jestem w odosobnieniu to proszę o przeniesienie do śmietnika.

Napisano

Powitoł

Zdarza mi się nachalnie patrzeć na ciekawy według mnie rower. Raz liczyłem zęby dwublatowej korby ;)

Przy nieciekawym patrzę tylko żeby mi delikwent spodni smarem czy innym błotem nie upieprzył.

p.s. Strasznie wrażliwą psyche masz.

Zadbaj o nią ;):)

Napisano

Jak widzę ciekawy sprzęt,to też patrzę jak sroka w kość.Analizuję osprzęt,ramę,cenę a potem rozmyślam czy ktoś na tym jeździ,czy tylko się wozi.Lubię zerknąć,ale nigdy nachalnie.

• Mod Team
Napisano

Jeśli temat jest bez sensu i jestem w odosobnieniu to proszę o przeniesienie do śmietnika.

Wedle życzenia.

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:
- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu
- podobny temat już istnieje
- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.

Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...