AntyIdiota Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Link do tego tematu ma szanse być wrzucony do tematu o najbardziej absurdalnych tematach jeśli taki istnieje, ale i tak się zapytam, ponieważ ten temat mnie coraz bardziej nurtuje. Czy wkurza was/denerwuje/męczy poruszenie wokół was podczas gdy np. wchodzicie do pociągu z rowerem i znajduje się delikwent co przez pół godziny taksuje Wasz rower z odległości 2 metrów. Najgorsze są "dziadki" przykładowo ostatnio stoję sobie na uboczu na peronie ten 20 razy przechodzi obok mnie i tak z góry na dół taksuje z odległości z 1 metra, zaczęło mi to przeszkadzać(przynajmniej dla mnie jest to dość krępujące), poszedłem 30 metrów dalej, a ten przychodzi za mną staje 2 metry przede mną i się patrzy i nie to że się o coś zapyta czy chce zagaić rozmowę. Żeby nie było, nie mam jakichś dresiarskich odruchów(posiadam wręcz antydresiarskie, jeżeli takie istnieją) i nie chodzi o to że ktoś się na Was spojrzy z zaciekawieniem, tylko o te raczej dziwaczne i nachalne wzorce zachowań jak powyżej. Jeśli temat jest bez sensu i jestem w odosobnieniu to proszę o przeniesienie do śmietnika.
rybciasum Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 temat jest bezsensu i kompletnie go nie rozumiem bo nie miałem takiej sytuacji, kilka razy podróżowałem komunikacją miejską z rowerem i nikt takich rzeczy nie odwalał
porcelanowy Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 Powitoł Zdarza mi się nachalnie patrzeć na ciekawy według mnie rower. Raz liczyłem zęby dwublatowej korby Przy nieciekawym patrzę tylko żeby mi delikwent spodni smarem czy innym błotem nie upieprzył. p.s. Strasznie wrażliwą psyche masz. Zadbaj o nią
LUKASZ1980 Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 Jak widzę ciekawy sprzęt,to też patrzę jak sroka w kość.Analizuję osprzęt,ramę,cenę a potem rozmyślam czy ktoś na tym jeździ,czy tylko się wozi.Lubię zerknąć,ale nigdy nachalnie.
Mod Team durnykot Napisano 9 Października 2013 Mod Team Napisano 9 Października 2013 Jeśli temat jest bez sensu i jestem w odosobnieniu to proszę o przeniesienie do śmietnika. Wedle życzenia. Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.