lukers Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Kolejna relacja z wyprawy tym razem Kraków - Szczawnica - Kraków przyczym dojazd do Krakowa pociągiem z Katowic oraz powrót z Krakowa pociągiem do Katowic.
Sputnik Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Kolejna relacja z wyprawy tym razem Kraków - Szczawnica - Kraków przyczym dojazd do Krakowa pociągiem z Katowic oraz powrót z Krakowa pociągiem do Katowic. Gratuluje wyprawy! Filmik świetny! Aczkolwiek jak możesz, to zapodaj jakąś relację pisemną, zawsze to przyjemniej przeczytać, jak się jechało i jakie przygody przeżyło po drodze
bzyko Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Dokładnie jak wyżej. Zdecydowanie brak tu opisu lub choćby podstawowej informacji, gdzie dane zdjęcie wykonano. I nie mylmy pojęć. Nie jest to film, tylko co najwyżej prezentacja zdjęć w trochę ładniejszym wydaniu. Poza tym, na przyszłość staraj się zsynchronizować muzykę ze zdjęciami. W powyższym "filmie" końcówka (blisko minuta) leci już w idealnie grobowej ciszy. No chyba, że taki był zamysł, ale w to wątpię.
lukers Napisano 9 Października 2013 Autor Napisano 9 Października 2013 Gratuluje wyprawy! Filmik świetny! Aczkolwiek jak możesz, to zapodaj jakąś relację pisemną, zawsze to przyjemniej przeczytać, jak się jechało i jakie przygody przeżyło po drodze Dziękuje. Rozumiem że opisy ważne, chociaż dla uczestnikwów oczywiste gdzie co jest choć dla oglądających nie dokońca co rozumiem (chociaż można się domyślec że jeżeli jest zjdęcie Krakowa potem górki a potem zdjęcie z tablica ze Szczawnicy to zdjęcia pomiędzy sa na drodze dojazdu do Szczawnicy itd., itp. ale rozumiem intencje. Kiedyś robiłem szczegółowe opisy wraz z tym co się wydarzyło ale uwierz że jest to niezmiernie czasochłonne . Niemniej jednak dziękuję za uwagę.
LUKASZ1980 Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 O widzę moje prawie rodzinne strony.Przejazd przez Tylmanową,Krościenko.Możesz podać miejscowości przez które jechaliście.Tak plus minus,interesuje mnie od Krakowa do Zabrzeży.
lukers Napisano 10 Października 2013 Autor Napisano 10 Października 2013 O widzę moje prawie rodzinne strony.Przejazd przez Tylmanową,Krościenko.Możesz podać miejscowości przez które jechaliście.Tak plus minus,interesuje mnie od Krakowa do Zabrzeży. Spoko tu masz: Kraków - Szczawnica Kraków -> Wieliczka droga nr 964 -> Rożnowa - > Pawlikowice -> Jankówka -> Rudnik -> Poznachowice Dolne -> Wiśniowa -> Kasina Wielka -> Mszana Dolna droga nr 968 -> Lubomierz -> Szczawa -> Kamienica -> Zabrzeż droga nr 696 - > Tylmanowa - > Krościenko nad Dunajcem -> Szczawnica. Szczawnica - Kraków Szczawnica droga nr 969 -> Tylmanowa -> Zabrzeż -> Kamienica -> odbicie z drogi nr 969 na Zalesie -> Słopnice -> Tymbark -> Wilkowisko -> Jodłowniki -> Krasne-Lasocice -> Zerosławice -> Kępnów -> Grabie -> Lubomierz -> Zagórzany droga nr 966 -> Gdów -> Bilczyce -> Trąbki -> Przesieczany -> Tomaszkowice -> Lednica Górna -> Wieliczka -> Kraków.
endrzer Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 chociaż dla uczestnikwów oczywiste gdzie co jest to dla uczestników, ten pokaz slajdów zamiesciłeś czy dla nas PS. Jak dla mnie to za długie są te prezentacje. Chyba lepiej wybrać najciekawsze foty, najważniejsze miejsca i zrobić "krótkometrażowy" pokaz. Tak to, nie wiem jak innych, ale mnie zanudza taka formuła
lukers Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 to dla uczestników, ten pokaz slajdów zamiesciłeś czy dla nas PS. Jak dla mnie to za długie są te prezentacje. Chyba lepiej wybrać najciekawsze foty, najważniejsze miejsca i zrobić "krótkometrażowy" pokaz. Tak to, nie wiem jak innych, ale mnie zanudza taka formuła Endrzer nikt cię nie zmusza do ogladania realacji fotograficznej z wyprawy. Jeżeli masz jakies uwagi to proszę bardzo zostaw je dla siebie albo najzwyczajnie w świecie nie oglądaj relacji z wypraw. Ciągłe narzekanie wszystkich na wszystko jest jest kompletną stratą czasu.
bzyko Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Jeżeli wrzucasz swoją relację na publiczne forum to oprócz słów uznania licz się też ze słowami krytyki (w tym przypadku uzasadnionymi). Konstruktywna krytyka nie jest zła. Pozdrower
endrzer Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Jeżeli wrzucasz swoją relację na publiczne forum to oprócz słów uznania licz się też ze słowami krytyki (w tym przypadku uzasadnionymi). Konstruktywna krytyka nie jest zła. Pozdrower I tak też chciałem żeby było.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.