Skocz do zawartości

[Wyprawa] Kraków - Szczawnica - Kraków

lukers

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolejna relacja z wyprawy tym razem Kraków - Szczawnica - Kraków przyczym dojazd do Krakowa pociągiem z Katowic oraz powrót z Krakowa pociągiem do Katowic.

Napisano

Kolejna relacja z wyprawy tym razem Kraków - Szczawnica - Kraków przyczym dojazd do Krakowa pociągiem z Katowic oraz powrót z Krakowa pociągiem do Katowic.

Gratuluje wyprawy! Filmik świetny! Aczkolwiek jak możesz, to zapodaj jakąś relację pisemną, zawsze to przyjemniej przeczytać, jak się jechało i jakie przygody przeżyło po drodze ;)

Napisano

Dokładnie jak wyżej. Zdecydowanie brak tu opisu lub choćby podstawowej informacji, gdzie dane zdjęcie wykonano. I nie mylmy pojęć. Nie jest to film, tylko co najwyżej prezentacja zdjęć w trochę ładniejszym wydaniu.

Poza tym, na przyszłość staraj się  zsynchronizować muzykę ze zdjęciami. W powyższym "filmie" końcówka (blisko minuta) leci już w idealnie grobowej ciszy. No chyba, że taki był zamysł, ale w to wątpię.

Napisano

Gratuluje wyprawy! Filmik świetny! Aczkolwiek jak możesz, to zapodaj jakąś relację pisemną, zawsze to przyjemniej przeczytać, jak się jechało i jakie przygody przeżyło po drodze ;)

Dziękuje. Rozumiem że opisy ważne, chociaż dla uczestnikwów oczywiste gdzie co jest choć dla oglądających nie dokońca co rozumiem (chociaż można się domyślec że jeżeli jest zjdęcie Krakowa potem górki a potem zdjęcie z tablica ze Szczawnicy to zdjęcia  pomiędzy sa na drodze dojazdu do Szczawnicy itd., itp. ale rozumiem intencje. Kiedyś robiłem szczegółowe opisy wraz z tym co się wydarzyło ale uwierz że jest to niezmiernie czasochłonne :). Niemniej jednak dziękuję za uwagę.

Napisano

O widzę moje prawie rodzinne strony.Przejazd przez Tylmanową,Krościenko.Możesz podać miejscowości przez które jechaliście.Tak plus minus,interesuje mnie od Krakowa do Zabrzeży.

Napisano

O widzę moje prawie rodzinne strony.Przejazd przez Tylmanową,Krościenko.Możesz podać miejscowości przez które jechaliście.Tak plus minus,interesuje mnie od Krakowa do Zabrzeży.

Spoko tu masz:

Kraków - Szczawnica

Kraków -> Wieliczka droga nr 964 -> Rożnowa - > Pawlikowice -> Jankówka -> Rudnik -> Poznachowice Dolne -> Wiśniowa -> Kasina Wielka -> Mszana Dolna droga nr 968 -> Lubomierz -> Szczawa -> Kamienica -> Zabrzeż droga nr 696 - > Tylmanowa - > Krościenko nad Dunajcem -> Szczawnica.

Szczawnica - Kraków

Szczawnica droga nr 969 -> Tylmanowa -> Zabrzeż -> Kamienica -> odbicie z drogi nr 969 na Zalesie -> Słopnice -> Tymbark -> Wilkowisko -> Jodłowniki -> Krasne-Lasocice -> Zerosławice -> Kępnów -> Grabie -> Lubomierz -> Zagórzany droga nr 966 -> Gdów -> Bilczyce -> Trąbki -> Przesieczany -> Tomaszkowice -> Lednica Górna -> Wieliczka -> Kraków.

Napisano

chociaż dla uczestnikwów oczywiste gdzie co jest

to dla uczestników, ten pokaz slajdów zamiesciłeś czy dla nas :P

PS. Jak dla mnie to za długie są te prezentacje. Chyba lepiej wybrać najciekawsze foty, najważniejsze miejsca i zrobić "krótkometrażowy" pokaz. Tak to, nie wiem jak innych, ale mnie zanudza taka formuła :P

Napisano

to dla uczestników, ten pokaz slajdów zamiesciłeś czy dla nas :P

PS. Jak dla mnie to za długie są te prezentacje. Chyba lepiej wybrać najciekawsze foty, najważniejsze miejsca i zrobić "krótkometrażowy" pokaz. Tak to, nie wiem jak innych, ale mnie zanudza taka formuła :P

Endrzer nikt cię nie zmusza do ogladania realacji fotograficznej z wyprawy. Jeżeli masz jakies uwagi to proszę bardzo zostaw je dla siebie albo najzwyczajnie w świecie nie oglądaj relacji z wypraw. Ciągłe narzekanie wszystkich na wszystko jest jest kompletną stratą czasu.

Napisano

Jeżeli wrzucasz swoją relację na publiczne forum to oprócz słów uznania licz się też ze słowami krytyki (w tym przypadku uzasadnionymi). Konstruktywna krytyka  nie jest zła.

Pozdrower

Napisano

Jeżeli wrzucasz swoją relację na publiczne forum to oprócz słów uznania licz się też ze słowami krytyki (w tym przypadku uzasadnionymi). Konstruktywna krytyka  nie jest zła.

Pozdrower

I tak też chciałem żeby było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...