Vidoq Napisano 25 Października 2013 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Tak twierdzi, ale się myli. Ale próbuje wpłynąć na świadome kupno zwracając uwagę - Uważaj, bo kupując w ten sposób ja nie biorę odpowiedzalności za to co się stanie z tobą i rowerem jeżeli kupisz go w kartonie jako niezłożony. Nie jest to napisane wprost, ale jasno wynika z rubryki "Obowiązki sprzedawcy". Przecież w jakimś celu ta rubryka w karcie gwarancyjnej się znalazła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KolegaMisia Napisano 23 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Czy ktoś wie co dalej z MBike? Nowej kolekcji brak, strona na fb zniknęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeus Napisano 23 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Nie wiem. Widziałem tylko jak u nich na fejsie ktoś dał linka do portalu z dłużnikami i tam był Mbike... Co nie znaczy, że w obecnej sytuacji rynkowej jakieś tam przedawnione długi są czymś wyjątkowym i muszą być od razu końcem firmy. Podejrzewam, że coś im ciężko idzie, ale jeszcze walczą np. z bankami o kredytowanie i nie wiadomo jak to się skończy. Takie życie. W sumie szkoda, bo bardzo mi się te ich Renegade'y podobały. Edycja: O tu: http://www.gwg.pl/dluznik_mbike_michal_birnbaum_,7888.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 23 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 @@KolegaMisia, Jak to mawiają w Chameryce... Nie ma cię na Facebook'u, znaczy że nie istniejesz. I to jest prawda. Obecnie fejs (i inne portale społecznościowe) to podstawowe medium promocji na takiej małych i średnich firm. NIkt tak nie opuszcza go od tak sobie... Może MBike rzeczywiście przestał istnieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeus Napisano 23 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Na tym profilu już parę razy pojawiały się komentarze osób trzecich sugerujące, że firma pada. W sumie jakbym walczył o przetrwanie i miał np. ostatnią szansę, by pokazać bankowi, że jednak jakieś sensowne przychody mam, to też bym rozważał zamknięcie takiego profilu. W końcu niewiele osób kupi rower firmy, która może paść. W tym przypadku to była raczej anty-reklama. Pewnie niebawem się okaże na jakim są etapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Komentarze można zablokować i moderować. Całkowite usunięcie profilu potwierdza jedynie poważne problemy. Wszyscy polscy producenci zaprezentowali już swoje kolekcje na 2014. Myślałem, że MBike czeka, aby zaproponować lepsze ceny, ale to czekanie trwa już zbyt długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.