Skocz do zawartości

Kazimierz Dolny i okolice! Wspólna akcja?

TheRijo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, 

Na forum jestem nowy i nie wiem czy taki wątek już istnieje czy nie - jeśli tak to proszę o podpięcie. Jest tu ktoś z okolic Kazimierza Dolnego? Osobiście jestem z Puław i fajnie by było z kimś sobie pojeździć i poznać nowe trasy. Chętnie pokaże oczywiście swoje ulubione ścieżki :) Póki jeszcze pogada na to pozwala będę się starał wrzucać jakieś krótkie opisy tras wokół Puławy dla przyjezdnych chcących poznać puławskie szlaki. Jeżeli byłby ktoś chętny pomóc mi w realizacji takiego miejsca na forum ze szlakami z okolic(kto wie może i całego województwa) to piszcie! Przeglądając forum widziałem sporo osób pytające się o najlepszego szlaki itp. - to by była odpowiedz na wszystkie tego typu pytania - wszystkie szlaki w jednym miejscu! Chętnie poczytam Wasze opinie na ten temat. Rozkręćmy to nasze województwo rowerowo!  :D 

Pozdrawiam! 

Napisano

Też jestem z Puław i też często przemierzam szlaki wokół Kazimierza Dolnego, niestety z kilku względów byłem zmuszony do wczesnego zakończenia sezonu. Więc... Może w przyszłym roku. ;)

Co do szlaków, też mam kilka ulubionych (m in. droga na skarpę dobrską przez Albrechtówkę), ale nie wiem czy ze względu na małą frekwencje użytkowników forum z tego rejonu taka inicjatywa będzie miała jakikolwiek sens.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...