TheRijo Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Witam, Na forum jestem nowy i nie wiem czy taki wątek już istnieje czy nie - jeśli tak to proszę o podpięcie. Jest tu ktoś z okolic Kazimierza Dolnego? Osobiście jestem z Puław i fajnie by było z kimś sobie pojeździć i poznać nowe trasy. Chętnie pokaże oczywiście swoje ulubione ścieżki Póki jeszcze pogada na to pozwala będę się starał wrzucać jakieś krótkie opisy tras wokół Puławy dla przyjezdnych chcących poznać puławskie szlaki. Jeżeli byłby ktoś chętny pomóc mi w realizacji takiego miejsca na forum ze szlakami z okolic(kto wie może i całego województwa) to piszcie! Przeglądając forum widziałem sporo osób pytające się o najlepszego szlaki itp. - to by była odpowiedz na wszystkie tego typu pytania - wszystkie szlaki w jednym miejscu! Chętnie poczytam Wasze opinie na ten temat. Rozkręćmy to nasze województwo rowerowo! Pozdrawiam!
Terrqge Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Też jestem z Puław i też często przemierzam szlaki wokół Kazimierza Dolnego, niestety z kilku względów byłem zmuszony do wczesnego zakończenia sezonu. Więc... Może w przyszłym roku. Co do szlaków, też mam kilka ulubionych (m in. droga na skarpę dobrską przez Albrechtówkę), ale nie wiem czy ze względu na małą frekwencje użytkowników forum z tego rejonu taka inicjatywa będzie miała jakikolwiek sens.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.