Rafixxx Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Moje pytania dotyczą tej aukcji: http://allegro.pl/dlugie-jesienne-stroje-kolarskie-175-wzorow-i3581276243.html#tabsAnchor 1. Czy wersja ocieplana materiałem thermal fleece nada się bez problemu na jesień, również na mroźne wieczory? 2. Czy mieliście już do czynienia z zestawami oferowanymi przez tego sprzedającego, a jeśli tak to jak oceniacie odzież i ile trwała wysyłka, bo przyznam, że termin dostawy mogący wydłużyć się nawet do 40 dni troszkę mnie odstrasza, w końcu może już wtedy zacząć padać śnieg, a zatem strój ten nie wystarczy? 3. No i troszkę luźniejsze pytanie: jeśli już bralibyście to który zestaw, przyznam, ja mam swojego faworyta, ale miło wiedzieć, której drużynie kibicujecie? Patrząc na opinię kupujących stroje wykonywane przez tę firmę cieszą się nie tylko sporą popularnością, ale zerkając na komentarze można odnieść wrażenie, że są solidnie wykonane. Dziękuje za pomoc i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jak sam bezposrednio zamowisz z Chin, to w tej cenie kupisz sobie kilka kompletow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafixxx Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jak sam bezposrednio zamowisz z Chin, to w tej cenie kupisz sobie kilka kompletow. Panie Moderatorze tylko co ten komentarz wnosi do dyskusji? Nie odpowiada, ani na pytanie czy komplet jest solidnie wykonany ani czy po zakupie nawet w mroźniejsze dni da się wytrzymać. Zapewne masa ludzi również z tego forum zapatruje się w odzież z Republiki Chińskiej nawet jeśli kupuje ją w "polskim" sklepie, ale to nie znaczy, że jest ona zła i nienadająca się do użycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 tylko co ten komentarz wnosi do dyskusji? Jak to co, wklejasz aukcje z podana cena, to ci pisze, ze mozesz miec to samo, w tym samym czasie za 1/3 ceny. Ale jak Ty jestes taki madry, to prosze bardzo plac 3x wiecej komus, tylko dlatego, ze ten ktos zamowi Ci ciuchy w Twoim imieniu. Poza tym nie spinaj sie tak w niedziele. A czego ma tyczyc Twoj wywod w ostatnim zdaniu, to juz chyba tylko Ty sam wiesz. A tak wogole to sorry, ze odwazylem sie zrobic Ci dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafixxx Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jak to co, wklejasz aukcje z podana cena, to ci pisze, ze mozesz miec to samo, w tym samym czasie za 1/3 ceny. Ale jak Ty jestes taki madry, to prosze bardzo plac 3x wiecej komus, tylko dlatego, ze ten ktos zamowi Ci ciuchy w Twoim imieniu. Poza tym nie spinaj sie tak w niedziele. A czego ma tyczyc Twoj wywod w ostatnim zdaniu, to juz chyba tylko Ty sam wiesz. A tak wogole to sorry, ze odwazylem sie zrobic Ci dobrze. WOGOLE nie wziąłem tego do siebie. Dzięki twojej opinii zamówię ciuchy bezpośrednio od producenta, a za zaoszczędzone pieniądze zakupię słownik, będzie w sam raz na prezent świąteczny. Bardzo dziękuje za pomoc, niewątpliwie się przydała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinder85 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jak sam bezposrednio zamowisz z Chin, to w tej cenie kupisz sobie kilka kompletow. A wiesz gdzie jak itd zamówić takie ciuszki z chin ? Ogólnie co do jakości to mam krótki komplet tego typu (zapewne z tej samej fabryki) i tragedii nie ma, wiadomo że to nie vitesse ale jak nie masz dużych wymagań to będziesz zadowolony. Wkładka trochę marna ale tak jak mówię, to nie są ciuchy dla wymagających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Aliexpress. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario1331 Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ja osobiście jeżdżę w strojach DANIELO http://www.danielo.pl/ Gwarantują dobrą jakość i wygode. W swoim stroju przejeżdziłem już 2 sezony i niema sie do czego przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 1. Czy wersja ocieplana materiałem thermal fleece nada się bez problemu na jesień, również na mroźne wieczory? Mało. Zwykle na mróz ubieram się w koszulkę, bluzę i kurtkę z windstoperem. Trudno powiedzieć jakie ocieplenie ma bluza, ale jeżeli nie jest to kurtka z krwi i kości, to jest drogo... Przejrzyj sobie ofertę tego sklepu: http://vika-sport.pl/ 2. Czy mieliście już do czynienia z zestawami oferowanymi przez tego sprzedającego, Nie. Ale skoro termin realizacji 14-40 dni, oznacza to, że jest to kolejna aukcja na zasadzie pre-paid. Sprzedający nie posiada towaru, który zamawiasz, jest pośrednikiem - tyle. Najbardziej dochodowy biznes... Wzorki zaiste ma ładne, ale ja bym nie zaufał temu sprzedającemu. Ewentualnie możesz wziąć przesyłkę pobraniową - będzie bezpieczniej, nic nie stracisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 10 Października 2013 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Bluza jest pewnie lekko ocieplana cienkim polarkiem, nadaje się na 10 stopni, do 5 stopni z potówką pod spodem. Dobra właśnie na jesień, jak przyjdą przymrozki trzeba jakiś gamex dołożyć żeby było ciepło. W Nowatexie w sklepie stacjonarnym teraz są takie bluzy po 65zł w promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.