Skocz do zawartości

[odzież, komplet] Długie jesienne stroje kolarskie

Rafixxx

Rekomendowane odpowiedzi

Moje pytania dotyczą tej aukcji: http://allegro.pl/dlugie-jesienne-stroje-kolarskie-175-wzorow-i3581276243.html#tabsAnchor

1. Czy wersja ocieplana materiałem thermal fleece nada się bez problemu na jesień, również na mroźne wieczory?

2. Czy mieliście już do czynienia z zestawami oferowanymi przez tego sprzedającego, a jeśli tak to jak oceniacie odzież i ile trwała wysyłka, bo przyznam, że termin dostawy mogący wydłużyć się nawet do 40 dni troszkę mnie odstrasza, w końcu może już wtedy zacząć padać śnieg, a zatem strój ten nie wystarczy?

3. No i troszkę luźniejsze pytanie: jeśli już bralibyście to który zestaw, przyznam, ja mam swojego faworyta, ale miło wiedzieć, której drużynie kibicujecie? :)

Patrząc na opinię kupujących stroje wykonywane przez tę firmę cieszą się nie tylko sporą popularnością, ale zerkając na komentarze można odnieść wrażenie, że są solidnie wykonane.

Dziękuje za pomoc i Pozdrawiam.

Jak sam bezposrednio zamowisz z Chin, to w tej  cenie kupisz sobie kilka kompletow.

Panie Moderatorze tylko co ten komentarz wnosi do dyskusji? Nie odpowiada, ani na pytanie czy komplet jest solidnie wykonany ani czy po zakupie nawet w mroźniejsze dni da się wytrzymać.

Zapewne masa ludzi również z tego forum zapatruje się w odzież z Republiki Chińskiej nawet jeśli kupuje ją w "polskim" sklepie, ale to nie znaczy, że jest ona zła i nienadająca się do użycia.

tylko co ten komentarz wnosi do dyskusji?

Jak to co, wklejasz aukcje z podana cena, to ci pisze, ze mozesz miec to samo, w tym samym czasie za 1/3 ceny.

Ale jak Ty jestes taki madry, to prosze bardzo plac 3x wiecej komus, tylko dlatego, ze ten ktos zamowi Ci ciuchy w Twoim imieniu.

Poza tym nie spinaj sie tak w niedziele. A czego ma tyczyc Twoj wywod w ostatnim zdaniu, to juz chyba tylko Ty sam wiesz.

A tak wogole to sorry, ze odwazylem sie zrobic Ci dobrze.

Jak to co, wklejasz aukcje z podana cena, to ci pisze, ze mozesz miec to samo, w tym samym czasie za 1/3 ceny.

Ale jak Ty jestes taki madry, to prosze bardzo plac 3x wiecej komus, tylko dlatego, ze ten ktos zamowi Ci ciuchy w Twoim imieniu.

Poza tym nie spinaj sie tak w niedziele. A czego ma tyczyc Twoj wywod w ostatnim zdaniu, to juz chyba tylko Ty sam wiesz.

A tak wogole to sorry, ze odwazylem sie zrobic Ci dobrze.

WOGOLE nie wziąłem tego do siebie. Dzięki twojej opinii zamówię ciuchy bezpośrednio od producenta, a za zaoszczędzone pieniądze zakupię słownik, będzie w sam raz na prezent świąteczny.

Bardzo dziękuje za pomoc, niewątpliwie się przydała.

Jak sam bezposrednio zamowisz z Chin, to w tej  cenie kupisz sobie kilka kompletow.

A wiesz gdzie jak itd zamówić takie ciuszki z chin ?

Ogólnie co do jakości to mam krótki komplet tego typu (zapewne z tej samej fabryki) i tragedii nie ma, wiadomo że to nie vitesse ale jak nie masz dużych wymagań to będziesz zadowolony. Wkładka trochę marna ale tak jak mówię, to nie są ciuchy dla wymagających ;)

1. Czy wersja ocieplana materiałem thermal fleece nada się bez problemu na jesień, również na mroźne wieczory?

Mało. Zwykle na mróz ubieram się w koszulkę, bluzę i kurtkę z windstoperem. Trudno powiedzieć jakie ocieplenie ma bluza, ale jeżeli nie jest to kurtka z krwi i kości, to jest drogo...

Przejrzyj sobie ofertę tego sklepu: http://vika-sport.pl/

2. Czy mieliście już do czynienia z zestawami oferowanymi przez tego sprzedającego,

Nie. Ale skoro termin realizacji 14-40 dni, oznacza to, że jest to kolejna aukcja na zasadzie pre-paid. Sprzedający nie posiada towaru, który zamawiasz, jest pośrednikiem - tyle. Najbardziej dochodowy biznes...

Wzorki zaiste ma ładne, ale ja bym nie zaufał temu sprzedającemu. Ewentualnie możesz wziąć przesyłkę pobraniową - będzie bezpieczniej, nic nie stracisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...