Piksel Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Hej, potrzebuję nabyć parę części: - solidny, działający damper 200x57mm, w miarę tanio, najchętniej jakiegoś swingera, foxów proszę nawet nie proponować, mam jednego, wystarczy - przerzutka tylna i manetka(manetki) 3x9, najchętniej komplet Srama x-5, ale rozważę inne, jeśli shimano to tylko przerzutka - ramiona korby, coś od japończyków pod octalinka, suport pod mufę 68mm mile widziany, możliwość zamiany na LX-M580. Części używane, ale nie trupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Korby kupione, reszta aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dampera dalej szukam, jakby ktoś miał lewą manetkę srama, najlepiej triggera X9 w dobrej cenie, to też pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 mam lewą x9 pod 3 blaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 manetki x0 nie interesują Cię ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2013 X0 nie, ponieważ mam już prawą X9, provid zapodaj zdjęcia i cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replay Napisano 22 Października 2013 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Mam przerzutkę Sram x9, krótki wózek type 2 2013r 2 tygodniowa Wysłane z mojego ST21i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ELITA Napisano 22 Października 2013 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Witam serdecznie jeśli potrzebujesz czegos napisz cos się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Napęd już mam, wciąż tylko szukam dampera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Damper wciąż niestety aktualny, do tego szukam kółka tylnego 26". W zasadzie nie mam większych wymagań, byle tylko piasta była na 6 śrub i żeby to nie była krosiarska wydmuszka. To koło musi znieść trudny pure enduro, więc szprychy pokroju np. championów i obręcze dm24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replay Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Posiadam koło fortress + formula dh za 250 zł, oraz damper w cenie 550zl lecz rozmiar 41 Wysłane z mojego ST21i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 23 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.