Abebabeuskin Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 Cześć wszystkim! Mam rower Kands 1300, a w nim obręcze "ALLOY ETRTO 26x1.95". Wczoraj korzystając z chwili wolnego czasu, kilku cegieł, pustaka, deski i piachu, zrobiłem sobie zabawkę. Zabawka ta to oczywiście mini chopka Wszystko było cacy, dopóki piach spod deski się nie obsypał, odsłaniając kant. Najechałem, dętka strzeliła - trzeba połatać! I jak zdjąłem tą oponę to zauważyłem, że felga jest jakaś taka wąska. I mam tutaj pytanie - jaką najwęższą dętkę i oponę (szosową) można do tego ustrojstwa zamontować? I w jakiej cenie można by w coś zainwestować (2 dętki + 2 opony) - jak najtaniej, ale bez przesady - żeby nie było marnego szajsu. Z góry dzięki!
Fenthin Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.