nowe Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 witam , szukam dobrego roweru miejskiego ale również chciałbym zacząć przygodę z ostrym kołem i wobec tego mam pytanie czy Kross Noru jest typowym ostrym kołem czy ma wolnobieg lub torpedo ? Proszę o informacje !
Tad3k Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Daj se spokój człowieku z tym Krossem. Złóż sam jak to inni robią i będziesz miał coś ciekawego, a nie kolejnego klona, który wygląda jak góral z lidla. Przy okazji zaoszczędzisz trochę.
nowe Napisano 4 Października 2013 Autor Napisano 4 Października 2013 W tym problem że właśnie nie wiem jak sie za to zabrać a poza tym jak na razie szukam roweru do miasta i chciałbym aby miał hamulce i wszystko ja normalny rower ale bez przerzutek na prawdziwe ostre jeszcze przyjdzie czas
Pawel4freak Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 poczytał bym forum najpierw.........
cienkun Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 W tym problem że właśnie nie wiem jak sie za to zabrać a poza tym jak na razie szukam roweru do miasta i chciałbym aby miał hamulce i wszystko ja normalny rower ale bez przerzutek na prawdziwe ostre jeszcze przyjdzie czas piasta flip-flop (z jednej ostre, z drugiej wolnobieg) obracasz i zmieniasz, kiedy chcesz. Hamulce w niczym nie przeszkadzają. Przedniego często się używa również w ostrym.
Schwefel Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 Przecież to nawet nie jest ostre tylko SS...
nowe Napisano 5 Października 2013 Autor Napisano 5 Października 2013 Dziękuje za wszystkie informacje i rady !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.