Skocz do zawartości

[rower] Kross Noru - ostre koło ?

nowe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam , szukam dobrego roweru miejskiego ale również chciałbym zacząć przygodę z ostrym kołem i wobec tego mam pytanie czy Kross Noru jest typowym ostrym kołem  czy ma wolnobieg lub torpedo ? Proszę o informacje ! :P

Napisano

Daj se spokój człowieku z tym Krossem.

Złóż sam jak to inni robią i będziesz miał coś ciekawego, a nie kolejnego klona, który wygląda jak góral z lidla.

Przy okazji zaoszczędzisz trochę.

Napisano

W tym problem że właśnie nie wiem jak sie za to zabrać a poza tym jak na razie szukam roweru do miasta i chciałbym aby miał hamulce i wszystko ja normalny rower ale bez przerzutek na prawdziwe ostre jeszcze przyjdzie czas ;)

Napisano

W tym problem że właśnie nie wiem jak sie za to zabrać a poza tym jak na razie szukam roweru do miasta i chciałbym aby miał hamulce i wszystko ja normalny rower ale bez przerzutek na prawdziwe ostre jeszcze przyjdzie czas ;)

piasta flip-flop (z jednej ostre, z drugiej wolnobieg) obracasz i zmieniasz, kiedy chcesz. Hamulce w niczym nie przeszkadzają. Przedniego często się używa również w ostrym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...