pagzior Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Witam! Czy ktoś z was próbował rozebrać hamulec v-brake avid'a? Pękła mi sprężyna i kupiłem sobie zamiennik, jednak całość jest skuta i nie mogę wyjąć tego starego kikuta. Da się bezpiecznie to rozebrać a następnie złożyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 musisz poszukać na lightbike - jakoś to rozbierali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagzior Napisano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2013 musisz poszukać na lightbike - jakoś to rozbierali Znalazłem jedynie ze robili taką operację w SD7 ale bez szczegółów, w sensie ze wymieniono spręzyne jednak dalej nie wiem jak się za to zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.