dirocker Napisano 10 Października 2013 Autor Napisano 10 Października 2013 Ładna ściema Generalnie to jest pierwsza rzecz o jakiej się informuje klienta: "Wysyłamy rower, paragon/faktura dojdzie pocztą - bez paniki" To prawda, trochę się niepokoję.
Tadeus Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Się nie lękaj przesadnie. Tu post innej osoby, która zamówiła u tego samego sprzedawcy: A więc, dokumenty sprzedawca zobowiązał się dosłać mi pocztą (dam znać, jak przyjdą). EDIT: przyszły dzisiaj, czyli pewnie wysłane tego samego dnia. Gwarancja podbita (hehe), ale najważniejszy dla mnie jest paragon.
piaseq Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Się nie lękaj przesadnie. Tu post innej osoby, która zamówiła u tego samego sprzedawcy: Happy End
dirocker Napisano 10 Października 2013 Autor Napisano 10 Października 2013 Happy End Dokładnie, Happy End. Dziękuję wszystkim za pomoc w wyborze.
Tadeus Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Preferowaną formą podziękowań jest podzielenie się wrażeniami z użytkowania
dirocker Napisano 10 Października 2013 Autor Napisano 10 Października 2013 Preferowaną formą podziękowań jest podzielenie się wrażeniami z użytkowania Z penością opiszę swoje przeżycia.
Wlodara Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 No to ja się wypowiem w tym temacie, ponieważ nabyłem od tego sprzedawcy model Mbike Renegade DSX 19". Rower dzisiaj do mnie dotarł i co do paczki to było wszystko tak jak powinno być. Nic nie naruszone, nic nie otwierane. Rowerek w całości złożony wygląda i sprawuje się bardzo dobrze. Pierwszą jazdę próbnął już nim odbyłem i nie było żadnych niespodzianek. Co do paragonu to niestety również go nie dostałem, ale patrząc się na to co pozostałe osoby tutaj napisały, będę z niecierpliwością wyglądał go w skrzynce . Oby tylko się tam pojawił, a jak nie no to będzie trochę szkoda. Pozdrawiam.
Tadeus Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Jakby co, to niech ci nie będzie szkoda, tylko męcz sprzedawcę. Jak długo nie oddałeś na Allegro komentarza musi się ciebie bać. No chyba, że już dałeś pospiesznie pozytywa
Wlodara Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Pozytywa nie dodałem, ponieważ nigdy w takich sprawach się nie spieszę . Już tak nauczony byłem po kilku innych transakcjach. Poczekam na ten list jak go nie dostanę to będę dzwonił do sprzedawcy. Tyle dobrze, że do tej pory telefony normalnie odbierał i kontakt z nim był bardzo dobry. EDIT: Właśnie przed momentem dostałem listownie kartę gwarancyjną podbitą wraz z paragonem, także okazało się, że nie ma się o co martwić . Teraz można już tylko spokojnie sobie jeździć. Pozdrawiam.
yanek1 Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Szkoda że juz nie ma ale w takiej cenie to sie nie dziwie że sie rozeszły
lucass3 Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Do mnie też już doszedł Renegade Evo. Wszystko zapakowane jak z fabryki. Papierów brak, mają osobno pocztą dojść. A rowerki nie do końca sie rozeszły bo aukcje zostały wycofane.
lucass3 Napisano 16 Października 2013 Napisano 16 Października 2013 Dzisiaj przyszła do mnie karta gwarancyjna z paragonem. Także wszystko odbyło się w 100% prawidłowo )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.