StonaXTR Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Witam serdecznie. Nadszedł czas żebym i ja pokazał swojego "ulepa". Rama z fajną przeszłością. W pięknym stanie kupiona od pierwszego właściciela. Zawias, łożyska itd w stanie idelnym śruby zmienione na tytan. Rama: Scott Spark 2010 Carbon Damper: DT Swiss XR Carbon Amortyzator FOX Float 32 LT 140mm oś QR15 Koła: Zircon 307 (DT Swiss) Opony: X-King i Maxxis Lust monorail Siodło: San Marco Xsilite 220g Sztyca: Smud-Carbon 34,9mm Korba: SLX FC-M672 SPD: M520 Łańcuch: CN HG94 Kaseta: CS HG81 10rz. Przerzutka: Deore XT M781 Shadow Przednia: ALIVIO (SIC!) ale działa i zapchała dziure pewnie wleci XT Koszyk bidonu: SMUD-CARBON 10g Mostek: Rithey WCS 4 AXIS 100mm Kierownica: Ritchey Comp 720mm Manetki: XT SL-M770 3x10 speed Dyna-Sys Hamulce: XT M758 klocki metaliczne z radiatorami Tarcze: 180/160 A2Z / XT Suma niepowala, kupując ramę i graty sądziłem że spokojnie zmieszczę się w 10kg. Może w przyszłym sezonie coś się wymieni i uda się zjechać poniżej dyszki. Czekam na opinie i sugestie. To mój pierwszy full. Jestem z niego baardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 rowerek ciekawy, ale dasz radę wszystko powazyc i zrobic dokładnę rozpiske co ile wazy? Wtedy będzie łatwiej zobaczyc co ciązy Swoja drogą smiesznie wygląda rower bez opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StonaXTR Napisano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2013 rowerek ciekawy, ale dasz radę wszystko powazyc i zrobic dokładnę rozpiske co ile wazy? Wtedy będzie łatwiej zobaczyc co ciązy Swoja drogą smiesznie wygląda rower bez opon Poważyć to raczej Ciężko. Ale mogę wg. wagi katalogowej wypisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Poza tym ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StonaXTR Napisano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Poza tym ok No wiem. Mógł by być inny kolor ale kurde nie było wyboru albo ten za super cenę albo żaden. W sumie to już przestałem na to zwracać uwage. No wiem. Mógł by być inny kolor ale kurde nie było wyboru albo ten za super cenę albo żaden. W sumie to już przestałem na to zwracać uwage. Walić kolor to c zrobiło się ze sztycą zabiło mnie: a w sobotę maraton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 No tak ... Ja wierzę w carbon - ale tylko ten od Eastona Jakiś alu zamiennik kupisz od ręki, a na przyszłość pomyśl o czymś solidniejszym, np. EC70 czy EC90. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 4 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Nie za dużo skoku z przodu? Rower OK,ale brakuje mu tego czegoś,co go wyróżni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 jak dla mnie kolor jest jedna z mniej kontrowersyjnych rzeczy w tym rowerze 100% braku konsekwencji i pomyslu na rower - wyglada jakby zlozony zostal z 3 roznych maszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Rama nie była czasami Marka Konwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StonaXTR Napisano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2013 była. Grzegorz, nie wiem dlaczego usunąłeś post. ze swoim linkiem. www.mtbnews.pl/content/view/2203/2/ Pisząc że "fajna przeszłość" nie miałem na myśli że łatwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 podziwiam za odwage, oby ramie nie przydarzylo sie to samo, co sztycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Fox strasznie psuje geo, to raz. Dwa podaj pełną rozpiskę z wagami poszczególnych części, w przeciwnym wypadku rower nie będzie uwzględniony w rankingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StonaXTR Napisano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Dodam rozpiskę ale w niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
StonaXTR
Witam serdecznie.
Nadszedł czas żebym i ja pokazał swojego "ulepa".
Rama z fajną przeszłością.
W pięknym stanie kupiona od pierwszego właściciela. Zawias, łożyska itd w stanie idelnym śruby zmienione na tytan.
Rama: Scott Spark 2010 Carbon
Damper: DT Swiss XR Carbon
Amortyzator FOX Float 32 LT 140mm oś QR15
Koła: Zircon 307 (DT Swiss)
Opony: X-King i Maxxis Lust monorail
Siodło: San Marco Xsilite 220g
Sztyca: Smud-Carbon 34,9mm
Korba: SLX FC-M672
SPD: M520
Łańcuch: CN HG94
Kaseta: CS HG81 10rz.
Przerzutka: Deore XT M781 Shadow
Przednia: ALIVIO (SIC!) ale działa i zapchała dziure pewnie wleci XT
Koszyk bidonu: SMUD-CARBON 10g
Mostek: Rithey WCS 4 AXIS 100mm
Kierownica: Ritchey Comp 720mm
Manetki: XT SL-M770 3x10 speed Dyna-Sys
Hamulce: XT M758 klocki metaliczne z radiatorami
Tarcze: 180/160 A2Z / XT
Suma niepowala, kupując ramę i graty sądziłem że spokojnie zmieszczę się w 10kg.
Może w przyszłym sezonie coś się wymieni i uda się zjechać poniżej dyszki.
Czekam na opinie i sugestie.
To mój pierwszy full. Jestem z niego baardzo zadowolony
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.