pandas Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Witam Wg mnie z lampek na tył rządzi (lub jest w ścisłej czołówce) Wallie. Jak to wygląda z lampką na przód. Zaznaczam ze chodzi o to abym był jak najlepiej widoczny - nie pomoże mi w tym latarka taktyczna 600lm a tylko oślepi jadących z naprzeciwka. Najlepiej gdyby był taki Wallie w kolorze białym...:-) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
BikoBiko Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Przecież Wally oślepia, a jak skierujesz go w dół to tak samo działa latarka ta nazwana przez Ciebie "taktyczna", więc? Dla oznaczenia samej pozycji najlepsze jest światło migające i wcale nie musi być silne. Tutaj akurat bardzo zimna biel - tint emitera , nie jest przeszkodą, a optycznie lepiej sygnalizuje pozycję.
Fenthin Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.