Kakadu90 Napisano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Witajcie po przerwie z góry przepraszam za brak odzewu,ale nie byłem w Polsce. Przejdźmy do rzeczy nadal jestem chętny na jazdy z wami, jednak Otomin to dla mnie za daleko więc i tak bym nie pojechał. Chwilo również nie posiadam roweru,ale planuje zakup nowego. I to by było na tyle teraz już będę na forum regularnie także będę się udzielał i liczę na mozliwośc jazdy. Pozdrawiam kakadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 hej Maciek jak na razie założyłem na FB konto i tam są powiadomienia, napisz mi na email swoje dane to Ciebie zaproszę.Mozesz indywidualnie trenować a miejscsa na spoty będziemy negocjować wśród wszystkich członków team-u.Jesli chodzi o bike to pisz tez pomogę radą. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Całe wakacje trenowałem samemu, zresztą chyba przesyłałem link do profilu na endo i widziałeś wyniki. Co do spotów to wiadomo że nie zawsze będzie to robione "po de mnie" ale będę się starał dojeżdżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsk Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Witam, dopiero natrafiłem na temat.... Jestem z okolic Rotmanki...Czy jest możliwość jeszcze dołączenia do waszej ekipy. Jeżdze własciwie dopiero od roku ale wydaje mi się że mam już całekiem niezłe wyniki...Na dzien dzisiejszy trenuje w okolicach lasu w Otominie, wychodzi jakies 7-10 godz tygodniowo, choc ten tydzien pewnie zamknie się w okilicy 20 h. Kiedyś trenowałem kolarstwo szosowe ale to było dawno temu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Witaj jak najbardziej założyłem Na fb profil tajny jak masz konto na fb to ciebie zaprosze mieszkam w kowalach i tez trenuje w tych okolicach podaje tel 515 466 995 mozemy trenowac zresztą może uda am sie cos w weekend ogarnąć powkem skrótowo co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.