Skocz do zawartości

Pomorski Team MTB

tomekvolvo240

Rekomendowane odpowiedzi

witam

krótko i na temat mam zamiar zorganizować grupę mtb/xc do startu w amatorskich imprezach mtb/xc cyklicznych.Chciałbym zorganizować stroje rowerowe z wybranym przez nas logo, coś jak np. Lew Lębork, lub Old School MTB. Wiadomo w miarę możliwości wspólne treningi w regionie jakieś wycieczki no i starty.

Proszę o propozycje ew. czy ktoś był by chętny.

hej

Mateusz czyli jest nas juz 4:

mant3z  - Krzysiek

mati93 - Mateusz

tomekvolvo240 czyli ja Tomek

na koszulkach myslałem własnie oprócz wspólnego loga grupy dodac nici z forum albo prosciej imiona, w tym roku zaczełem starty w maratonach od czerwca, w przyszłym chciałbym juz barziej konkretnie smigac.Myslałem tez o zmówieniu odzierzy rowerowej w jednym w zorze i dogadanych kolorach i wystepowanie w takiej odzierzy w "oficjalnych" startach do treningów wiadomo w naszych roboczych rowerowych ciuchach, jedziesz moze na mtb gdynia 12.10???tam bysmy dogadali szczegóły. podaj na priv nr. telefonu. Na fb załoze taka grupe tylko najwazniejsze musimy wymyslć nazwę i poszukać logo aaaa podaj tez e-mail do siebie.

Fajnie ze bedziemy mogli startować w róznych grupach wiekowych :-)

• 1 miesiąc temu...

cały czas mysle o team-ie, może spiszemy chętnych i spotkamy sie w jakimś miejscu i każdy da swoje propozycje co i jak ogarnąć....Matarnia, osowa ew. inne propozycje w sezonie zimowym indywidualnie można sie w tygodniu przygotowywać, a począwszy od marca wspólne treningi. \w zimę można sie spotykać wekeendowo. ..i chyba trzeba zacząć myśleć o ciuchach team owych, jak ktoś ma gdzieś znajomych projektantów lub sam cos ogarnia prosze pisać.

chętni:

mant3z  - Krzysiek

mati93 - Mateusz

tomekvolvo240 - autor tematu :-)

PePkAr -

Magda

Kakadu90

U mnie postaw raczej duży znak zapytania bo ja w sumie musiał bym zawsze samochodem naginać na pkt zbiórki a to mi się nie uśmiecha. Skoro już znalazłem wypas teren w swojej okolicy to raczej będę śmigał sam. Ewentualnie raz na m-c się pojawie w 3city.

W następny weekend będę trenował w Sobowidzu, niezależnie od pogody. Jak coś to piszcie, wypracujemy wspólną godzinę.

witam

wczoraj rozmawialem w sprawie odzierzy rowerowej z firma Daniello robia koszulki spodenki z wzorami/logotypami na indywidualne zamòwienie min.10 kompletòw cena np. koszulki z wstawkami pod pachami np.z meshu koszt sztuki to 110-150 pln obcisłe krój sportowy spodenki koszt 119 plus 29 pln za bdb wkładke. największym problemem moze byc stworzenie wzoru i przesłanie do nich musi byc zrobiony w corell draw 4 w krzywiznach wektorowych CDR firma mize nam sama zaprojektowac wzory kosxulek i spodenek za 300 pln, mozna pracowac nad wzorem do bòlu az nam sie cos spodoba.Spròbuje cos samemu ogarnac i zamieszcze jakies wzory koszulek, chcialbym zamiescic herb woj.pomorskiego i do tego nazwa pomorski team mtb, pytanie czy mozna komercyjnie wykorzystac herb wojewòdztwa?

prosze pisac jak ktos bedzie mial jakies pomysły....

Wydaje mi się, że można zastosować herb województwa czy inny. 

Wnoszę po zapoznaniu się z poniższym:

http://watchdog.org.pl/wwwdane/files/herby_i_symbole_y6e5.pdf

Szczególnie, że to działalność niekomercyjna :-)

Tak z innej bajki to kolory żółto czarne nie są najciekawsze przynajmniej w moim odczuciu.

Corela niestety nie znam :-(

Jest jeszcze logo województwa pomorskiego -- Pomorskie dobry kurs -- i tu już ciekawiej ponieważ mamy żółty, niebieski i czerwony ale to logo jest już pewnie zastrzeżone i trzeba by do właściciela (być może urząd marszałkowski) występować o zgodę na użycie  :down:

mozna też zupełnie inne loga zastosowć związane z rowerami i w tło wlepić naz Pomorski Team MTB skrót PTMTB cos w ten deseń, zresztą zrobię liste i trzeba zagłosować jakie koszulki kolory, myslałem o czarnych na rekawkach lamówki w kolorach biało-czerwonym kołnierzyk równierz zeby nie było zbednej pstrokacizny, ew. lamówki niebieskie badz czerwone dla kontrastu do czarnego.logo%20asd%20mtb%20melito%20definitivo.js780_mk_billygoat_800.jpg?1330654882

myslałem o tym typie loga...logo.pngi wstawiać swja nazwę.

tomekvolvo240 dziwie się, że chcesz zaczynać od ciuchlandu skoro jeszcze ani razu nie sprawdziliśmy się w terenie. Spotkajmy się, pojeździmy, pogadajmy... zobaczymy jak będzie.

Proponuję Lublewo-Kolbudy, w miarę możliwości tylko teren! Żadnych asfaltów.

Ja też bym się pisał ! jak najbardziej pasuje mi sobota o 11 w Otominie  :thumbsup:

Tylko chciałem zaznaczyć, że po Skandii w Kwidzynie trochę sobie odpuściłem żeby nabrać ochoty na rower znowu.

W mijającym tygodniu zacząłem się znowu więcej ruszać z myślą o kolejnym sezonie, mam nadzieję, że to nie będzie problem ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...