tomekvolvo240 Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 witam krótko i na temat mam zamiar zorganizować grupę mtb/xc do startu w amatorskich imprezach mtb/xc cyklicznych.Chciałbym zorganizować stroje rowerowe z wybranym przez nas logo, coś jak np. Lew Lębork, lub Old School MTB. Wiadomo w miarę możliwości wspólne treningi w regionie jakieś wycieczki no i starty. Proszę o propozycje ew. czy ktoś był by chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 A to jest klub tylko dla dla 40+? Ten Pan mnie Ciągle molejstu żebym mu jakieś logo nakreślił i zapomniał napisać, że jest nas 3ech. Z czego ja jestem normalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2013 wiem wiem nad logo pracujesz....liczę ze będzie silna ekipa w każdej kategorii wiekowej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati93 Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 wchodzę w to ! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 hej Mateusz czyli jest nas juz 4: mant3z - Krzysiek mati93 - Mateusz tomekvolvo240 czyli ja Tomek na koszulkach myslałem własnie oprócz wspólnego loga grupy dodac nici z forum albo prosciej imiona, w tym roku zaczełem starty w maratonach od czerwca, w przyszłym chciałbym juz barziej konkretnie smigac.Myslałem tez o zmówieniu odzierzy rowerowej w jednym w zorze i dogadanych kolorach i wystepowanie w takiej odzierzy w "oficjalnych" startach do treningów wiadomo w naszych roboczych rowerowych ciuchach, jedziesz moze na mtb gdynia 12.10???tam bysmy dogadali szczegóły. podaj na priv nr. telefonu. Na fb załoze taka grupe tylko najwazniejsze musimy wymyslć nazwę i poszukać logo aaaa podaj tez e-mail do siebie. Fajnie ze bedziemy mogli startować w róznych grupach wiekowych :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izbus88 Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Cześć, a planujecie, żeby team tyczył się jedynie MTB? Pytam się, bo ostatnio oprócz MTB korzystam również z dobrodziejstw roweru szosowego:) Pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Chief wypowiedz się! Ja to tylko na MTB jestem nastawiony tak mocno, że nawet wożę samochodem rower do lasu, żeby po asfalcie nie jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2013 nie posiadam roweru szosowego, mozesz uzywac do treningu szosy, nie wiem czy to wspomoze jazdę mtb poniewaz to oddzielna para kaloszy. Wstepnie staram sie o współprace z pewnym portalem int.Zobaczymy co wypali:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izbus88 Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Chief wypowiedz się! Ja to tylko na MTB jestem nastawiony tak mocno, że nawet wożę samochodem rower do lasu, żeby po asfalcie nie jeździć Dobry tekst:) Do zobaczenia jutro na maratonie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja się nie wybieram, dopiero co do kraju wróciłem i jeszcze na dzień dobry dentystka mnie pojechała po gębie :( Jutro to płasko po piaskach sobie delikatnie potrenuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Był bym zainteresowany,poszło PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePkAr Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Cześć ! I jak tam temat żyje ? Wiem, że zima ale sezon tuż tuż :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Zimy jeszcze nie ma a sezon trwa w najlepsze Co do tematu to nie mam pojęcia, autor wykazuje ostatnią małą aktywność w sieci. Jak coś w terenie to zapraszam do Sobowidza na leśne interwały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 27 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 cały czas mysle o team-ie, może spiszemy chętnych i spotkamy sie w jakimś miejscu i każdy da swoje propozycje co i jak ogarnąć....Matarnia, osowa ew. inne propozycje w sezonie zimowym indywidualnie można sie w tygodniu przygotowywać, a począwszy od marca wspólne treningi. \w zimę można sie spotykać wekeendowo. ..i chyba trzeba zacząć myśleć o ciuchach team owych, jak ktoś ma gdzieś znajomych projektantów lub sam cos ogarnia prosze pisać. chętni: mant3z - Krzysiek mati93 - Mateusz tomekvolvo240 - autor tematu :-) PePkAr - Magda Kakadu90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 U mnie postaw raczej duży znak zapytania bo ja w sumie musiał bym zawsze samochodem naginać na pkt zbiórki a to mi się nie uśmiecha. Skoro już znalazłem wypas teren w swojej okolicy to raczej będę śmigał sam. Ewentualnie raz na m-c się pojawie w 3city. W następny weekend będę trenował w Sobowidzu, niezależnie od pogody. Jak coś to piszcie, wypracujemy wspólną godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 witam wczoraj rozmawialem w sprawie odzierzy rowerowej z firma Daniello robia koszulki spodenki z wzorami/logotypami na indywidualne zamòwienie min.10 kompletòw cena np. koszulki z wstawkami pod pachami np.z meshu koszt sztuki to 110-150 pln obcisłe krój sportowy spodenki koszt 119 plus 29 pln za bdb wkładke. największym problemem moze byc stworzenie wzoru i przesłanie do nich musi byc zrobiony w corell draw 4 w krzywiznach wektorowych CDR firma mize nam sama zaprojektowac wzory kosxulek i spodenek za 300 pln, mozna pracowac nad wzorem do bòlu az nam sie cos spodoba.Spròbuje cos samemu ogarnac i zamieszcze jakies wzory koszulek, chcialbym zamiescic herb woj.pomorskiego i do tego nazwa pomorski team mtb, pytanie czy mozna komercyjnie wykorzystac herb wojewòdztwa? prosze pisac jak ktos bedzie mial jakies pomysły.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePkAr Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Wydaje mi się, że można zastosować herb województwa czy inny. Wnoszę po zapoznaniu się z poniższym: http://watchdog.org.pl/wwwdane/files/herby_i_symbole_y6e5.pdf Szczególnie, że to działalność niekomercyjna :-) Tak z innej bajki to kolory żółto czarne nie są najciekawsze przynajmniej w moim odczuciu. Corela niestety nie znam :-( Jest jeszcze logo województwa pomorskiego -- Pomorskie dobry kurs -- i tu już ciekawiej ponieważ mamy żółty, niebieski i czerwony ale to logo jest już pewnie zastrzeżone i trzeba by do właściciela (być może urząd marszałkowski) występować o zgodę na użycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 mozna też zupełnie inne loga zastosowć związane z rowerami i w tło wlepić naz Pomorski Team MTB skrót PTMTB cos w ten deseń, zresztą zrobię liste i trzeba zagłosować jakie koszulki kolory, myslałem o czarnych na rekawkach lamówki w kolorach biało-czerwonym kołnierzyk równierz zeby nie było zbednej pstrokacizny, ew. lamówki niebieskie badz czerwone dla kontrastu do czarnego. myslałem o tym typie loga...i wstawiać swja nazwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 tomekvolvo240 dziwie się, że chcesz zaczynać od ciuchlandu skoro jeszcze ani razu nie sprawdziliśmy się w terenie. Spotkajmy się, pojeździmy, pogadajmy... zobaczymy jak będzie. Proponuję Lublewo-Kolbudy, w miarę możliwości tylko teren! Żadnych asfaltów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 ok Krzysiek to robimy za tydzień ustawkę.... podaj godzinę i termin mysle o sobocie.Może 11.00 mozna się spotkać w Otominie, lub Straszyn... Za tydzień trasa Lublewo-Kolbudy 11.00 Otomin przy jeziorku. 1. tomekvolvo240 2. mant3z 3. Magda 4..???????????????..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati93 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 nie dam rady zrobić roweru do soboty, dopiero części zamówiłem, mam tylko szosowy sprawny w tym momencie, chyba ze uda mi się pozyczyc to napisze czy będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Mateusz na spokojnie złóż sprzęt, następny trening ogarniemy. Mam nadzieje ze ktoś jeszcze będzie chwytny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePkAr Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Ja też bym się pisał ! jak najbardziej pasuje mi sobota o 11 w Otominie Tylko chciałem zaznaczyć, że po Skandii w Kwidzynie trochę sobie odpuściłem żeby nabrać ochoty na rower znowu. W mijającym tygodniu zacząłem się znowu więcej ruszać z myślą o kolejnym sezonie, mam nadzieję, że to nie będzie problem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 wiec w sobote w Otominie 11 przy jeziorku mant3z - Krzysiek tomekvolvo240 - Tomek PePkAr - Irek Magda mysle ze warto zalozyc grupę na Fb i zrobic zamknieta tylko dla 10 chcętnych.Proszę na priv imie i nazwwisko zaproszę do grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jak by co to podjadę do Ciebie Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.