Hogg Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Planuję przez zimę "odchudzić" co nieco mojego Treka i pierwszy wybór padł na amor. Możecie coś ciekawego polecić? Obecny to - zgodnie z opisem sklepowym: "RockShox XC32 ze sprężyną stalową, blokadą, niestandardowa geometria G2 z offsetem 51 mm, skok 100 mm" Czy w cenie kilkuset-tysiąca złotych coś znajdę? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jeśli chciałbyś zachować takie same właściwości jezdne roweru powinien być to amortyzator z takim samym offsetem. Pytanie co z dostępnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jeśli chciałbyś zachować takie same właściwości jezdne roweru powinien być to amortyzator z takim samym offsetem. Pytanie co z dostępnością. Raczej kiepsko z dostępnością, więc celuję w "normalny" amor. Czy każdy dedykowany do 29er podejdzie? Kompletnie nie mogę ogarnąć tego tematu (i co to jest offset? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Bardzo mało prawdopodobne znalezienie amora z geometrią G2 Według działu 29er najlepszy pod względem jakość/cena jest : http://velo.com.pl/czesci/widelce/manitou/tower-pro Tylko nie wiem pod jaką ośkę masz koło ... Offset i inne zawiłości geometrii roweru (strona 2) : http://katalog.bikeboard.pl/artykuly,rowery-i-ramy,sinus-alfa-wyjaniamy-zawiloci-geometrii-roweru Edytowane 3 Października 2013 przez Rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Niestety cena mnie zabija. Dzięki wielkie za link do "kopalni wiedzy" Czas na naukę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Niestety cena mnie zabija. Dzięki wielkie za link do "kopalni wiedzy" Czas na naukę. zawsze można coś używanego poszukać. i pamiętaj o rurze sterowej (ahead/tapered). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Niestety cena mnie zabija. Więc proponuję jeździć na obecnym amorze do czasu odłożenia na porządny, i nie bawić się w półśrodki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi