Brugi Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Hej Mam Manitou R7 Comp 80mm TPC ClickIT 2006 (chyba) i od jakiegoś czasu ucieka mi powolutku powietrze i to ciągle do 80psi (pompuje do 110/120psi) Zazwyczaj powietrze ucieka w terenie, jak rowerek stoi bezczynnie to trzyma Denerwuje mnie już to pompowanie co tydzień... Byłem w serwisie WORBIKE w Legnicy i tam powiedzieli mi żebym znalazł jakiś sklep gdzie mogą być go niego części bo to dość stary widelec, szef sklepu zapytał się też mnie czy on ma "kartridże" w środku czy coś innego... - ja się tam nie znam :PP Więc gdzie znajdę jakieś części do niego? I jest jeszcze w sieci jakiś manual do niego żeby sprawdzić co on tam w środku ma? Dzięki
Piksel Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.