LUKASZ1980 Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Witam potrzebuję na szybko koło przednie.Moje przednie poległo a raczej piasta.W oko wpadły mi takie propozycje,może ktoś coś poradzi. http://www.cyklotur.com/czesci/kola-obrecze-piasty-szprychy/gotowe-kola-rowerowe/mtb-disc-26-/p,kolo-przednie-26-disc-alexrims-dp-20-novatec-d041sb-bialo-czarne-wheels-mfg,190062.html http://www.cyklotur.com/czesci/kola-obrecze-piasty-szprychy/gotowe-kola-rowerowe/mtb-disc-26-/p,kolo-przednie-26-disc-alexrims-xd-lite-novatec-d041-czarne-wheels-mfg,189788.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beardman Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ale jakiej konkretnej porady oczekujesz? Jeśli chodzi o wytrzymałość to całkiem porządne koło na przyzwoitych komponentach. Sam mam koła na piastach novateca i nie miałem ani nie mam z nimi żadnych problemów. Zresztą też jestem z Bielska, więc jakbyś chciał obejrzeć te piasty na żywo i zobaczyć jak chodzą po ok. roku używania to zapraszam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Po prostu nie wiem co kupić.Chcę aby koło wytrzymało jazdy po naszych górkach.Czyli jak wezmę któreś z tych to się nie zawiodę.Mam oponkę 26x2.10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael26 Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Sam mam to koło z 1 linku. Przejechało sporo po asfalcie jak i lasach i jest ok, miałem opone 2,0 teraz mam 2,2 i wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beardman Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Myślę, że spokojnie wytrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Dobra kupiłem to z pierwszego linku.Zobaczymy jak się sprawdzi.Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.