olek123 Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Sprzedam używany licznik Sigma 1609 z kadencją, cena 70 zł, dodatkowo za 30 zł mogę dołożyć podstawkę na drugi rower (kadencja + prędkość). KONTAKT PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abdizriel Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Masz pełną skrzynkę. Mógłbym poprosić o zdjęcia licznika i dodatkowej podstawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izbus88 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Cześć, również prosiłbym o zdjęcia izba1 małpa op kropka pl. Byłbym zainteresowany wersją "rozszerzoną":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpila68i Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Hej, Jeśli nadal aktualne, to chętnie kupię ten zestaw na drugi rower Sprzedam używany licznik Sigma 1609 z kadencją, cena 70 zł, dodatkowo za 30 zł mogę dołożyć podstawkę na drugi rower (kadencja + prędkość). KONTAKT PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ja mogę kupic również zestaw na drugi rower ewentualnie sama kadencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aarmando Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Licznik sprzedany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.