Arxas Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 Cześć, szukam sztywnej ramy MTB ze stożkową główką w rozmiarze około ~ 20 cali (19" też nie pogardzę). Moim pierwszym wyborem był Author Egoist 2012/2013, ale niestety nigdzie nie mogę już jej znaleźć w interesującym mnie rozmiarze (zostały same 22" wersje). Czy mógłbym prosić o pomoc w wybraniu jakieś alternatywy?
Kubek76 Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Na rowerku na bazie ramy Egoist v 2013 jeżdżę od początku tego sezonu i za cenę rzędu 1000zł uważam, że to bardzo przyzwoita rama. Rzeczywiście w Velo nie ma ich na ten czas ale możesz zapytać jeszcze w mbike.pl i ctbike.pl albo rowery-rybczynski.pl może tam jeszcze coś mają. Może być problem z tą ramą bo Author szykuje na 2014 Egoista ale pod koła 27,5"
miskov17 Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Rama już raczej nie do dostania, teoretycznie żaden sklep w Pl już jej nie ma. No chyba, że ktoś takową kitra po kątach Spójrz sobie na np Meridę Matts Lite, Treka 8500, Scotta Scale. Mieszkasz w Wrocku, podjedź do SSC, może coś jeszcze mają. Niestety jest koniec sezonu i może być krucho z dostępnością
Arxas Napisano 30 Września 2013 Autor Napisano 30 Września 2013 Rama już raczej nie do dostania, teoretycznie żaden sklep w Pl już jej nie ma. No chyba, że ktoś takową kitra po kątach Spójrz sobie na np Meridę Matts Lite, Treka 8500, Scotta Scale. Mieszkasz w Wrocku, podjedź do SSC, może coś jeszcze mają. Niestety jest koniec sezonu i może być krucho z dostępnością Znalazłem ramkę u prywatnej osoby, egoist w rozmiarze 20.5 z 2012 roku, nówka sztuka w oryginalnym opakowaniu - cieszę się jak dziecko.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.