Skocz do zawartości

[Sprzedam] Rower Szosowy Merida Road 904, M, 2300Zł

primorz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam:)

mam na sprzedaż używaną kolarzówkę marki Merida - model ROAD RACE 904, w rozmiarze M (mam 179 cm wzrostu - na mnie wielkość ramy jest idealna).

Cena jaka mnie interesuje to 2300zł.

Katalogowa cena takiego roweru to 3900zł.

Link do aukcji

Rower jest w bardzo dobrym stanie zarówno wizualnym jak i technicznym, widoczne są jedynie drobne ślady normalnego użytkowania - delikatne obtarcia i ryski. Osprzęt roweru jest bardzo wysokiej jakości - Shimano 105 (jedynie korba należy do grupy Tiagra).

Sprzęt nie wymaga żadnego wkładu finansowego - jest wyregulowany, nasmarowany i gotowy do jazdy.

Rama jest prosta, bezwypadkowa, nigdzie nie ma żadnych pęknięć ani wgnieceń.

Biegi chodzą płynnie; koła są proste, nie mają luzów i kręcą się naprawdę lekko. Hamulce działają jak żylety.

O sprzęt bardzo dbałem - jak o własne dziecko;) Wisiał u mnie w pokoju nad łóżkiem, więc musiał być zawsze czysty:)

Jeśli ktoś ma pytania - chętnie odpowiem:) Jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć rower przed kupnem i sprawdzić czy rozmiar ramy odpowiada - również zapraszam - aktualnie mieszkam w Warszawie na Żoliborzu.

Do roweru dorzucam gratis pedały SPD Shimano M520 oraz dowód zakupu i kartę gwarancyjną.

Rower sprzedaję, gdyż nie mam czasu na nim jeździć - przerzuciłem się na jazdę turystyczno-terenową, więc od dłuższego czasu kolarzówka tylko wisi w pokoju i zbiera kurz:)

d5sd.jpg

pq3h.jpg

kb79.jpg

kr6c.jpg

fxrj.jpg

ihdd.jpg

Jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć więcej zdjęć w lepszej rozdzielczości to zapraszam do galerii pod tym adresem:

Poniżej załączam dokładną specyfikację:

Rozmiar ramy: M Rama: MERIDA ROAD LITE RACE

Waga realna: 9,07 KG

Amortyzator/widelec: MERIDA CARBON ROAD

Wkład suportu: SHIMANO TIAGRA

Korby: SHIMANO TIAGRA, 52/39

Przerzutka przód: SHIMANO 105

Przerzutka tył: SHIMANO 105

Manetki: SHIMANO 105

Hamulce: SHIMANO 105

Dźwignie hamulców: SHIMANO 105

Wielotryb/kaseta: SHIMANO CS-5600, 11-25T

Obręcze: SHIMANO RS 10

Opona przód: MAXXIS XENITH 700 x 23c

Opona tył: MAXXIS XENITH 700 x 23c

Pedały: Shimano SPD M520

Kierownica: X-MISSION COMP ROAD

Mostek: X-MISSION COMP

Siodło: X-MISSION ROAD RACE COMP

Sztyca: X-MISSION COMP, 27,2 MM

Liczba biegów: 20

serdecznie pozdrawiam i zachęcam do kupna

507-733-100 Piotr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...