JanekTheFizyk Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Myślę nad wybraniem się do głuszycy na ich trasy MTB w ten weekend. Wiadomo, że w tym tygodniu padało dość obficie i dlatego zastanawiam się, czy trasy będą w miarę przejezdne w tę sobotę lub niedzielę (o ile dziś i jutro nie będzie już deszczu). Mógłby się ktoś podzielić spostrzeżeniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Standardowo jak to w górach po deszczu jesienią. Ślisko, błotniście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Błoto będzie, ale tragedii nie powinno być. Wiadomo - po takiej jeździe wrócisz czarny ale sama jazda powinna być przyjemna jeśli chodzi o szalenie w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ahh... Szkoda że u mnie nie ma takich terenów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nnoowwyy Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Dwa dni temu zrobiliśmy 80 kilosów z Wałbrzycha przez Jedlinę, Głuszycę i Walim pod Wielką Sowę i z powrotem. Co prawda większośc po asfaltach, do lasu też wjeżdżaliśmy i błoto oraz trochę kałuż było ale wszystko przejezdne. Niestety rower i ciuchy upier....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanekTheFizyk Napisano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2013 No nie spodziewam się, że wrócę jak prosto z praleczki Vizira, ale żebym chociaż pełnego zanurzenia nie osiągał Dzięki za informacje. A da się tam gdzieś rower umyć w cywilizowanych warunkach? Jak Pod Smrkeim może? Edit: a i może chce się ktoś z Wrocławia zabrać ..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Kurde, szkoda, że tego wcześniej nie zobaczyłem. A niedziela u mnie odpada raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 28 Września 2013 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jakbys chcial to są tam takie dwie agroturystyki ,,rower accepted,, w których dają myjke. Szukaj ,,Pograniczna,, i ,,Pod Ostoja,, To są ludzie z tej strefy MTB i jak dobrze trafisz to może i razem z nimi pojezdzisz. Poza tym jakoś chyba 12 października ma być zakończenie sezonu na strefie w Głuszycy, postaram się wpaść Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanekTheFizyk Napisano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2013 No i nie udało się pojechać... Awaryjnie zostałem we Wrocławiu i pozostały urokliwe wały dookoła Biskupina. Trudno, może następnym razem. Cieszę się tylko, że nikogo nie zawiodłem (chętnego do zabrania się) koniecznością odwołania wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.