Karas09 Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Witam. Poszukuję spodni (rajtuz) na naszą kochaną jesień, temp 0-15 stopni. Tak, wiem było już parę tematów ale jest jeden mały szkopuł, a mianowicie cena max 120 zł, Większości były podawane spodnie za ok. 200 zł a z finansami tak dobrze teraz nie ma (może przyszły rok). Spodnie nie muszą mieć szelek ani wkładki byleby dało się je ubrać na krótkie spodenki z wkładką. Mam nadzieję, że jest coś godnego polecenia w tej cenie. Oczywiście im taniej tym lepiej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Spodnie do biegania jako zamiennik. Nie mają wkładki, szelek, są relatywnie tanie - akurat na okres, gdy cieniej z finansami... A jak kupisz numer większe, to i ciepłe legginsy czy kalesony pod spód wejdą...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomeB Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Potwierdzam, biegowe Kalenji z Decathlonu kupisz do 100zl, sprawdzaja sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karas09 Napisano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Ciekawa propozycja. Jak będę w decathlonie to przymierzę i ocenię . Jeszcze w niedzielę planuję skonsultować ze znajomą, która pracuje w outlet'cie sportowym czy mają coś ciekawego. Czekam na dalsze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LazyPete Napisano 28 Września 2013 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Rogelli Banks, zakładam na krótkie spodenki z wkładką. Bardzo dobrze wykonane, lekko ocieplane, cena poniżej 100zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Września 2013 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ja zamiast spodni dlugich przez wiele lat uzywalem dwoch spodenek rowerowych krotkich. Przy niezbyt poteznej wkladce odczucie jest takie jak przy jednej grubszej dobrej jakosci. Do tego nogawki z ociepleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 28 Września 2013 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 W mikesport.pl mają spodnie mimo, po 119zł. Mam i są bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karas09 Napisano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Dziękuję za wszystkie propozycje. Wybrałem jednak spodnie z decathlonu (możliwe, że jeszcze się też do biegania przydadzą). Po pierwszej jeździe opinia pozytywna . Pewnie w przyszłym roku (jak będą fundusze) kupie coś typowo rowerowego. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 28 Września 2013 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Na takie temperatury polecam, jak kolega powyzej, nogawki. Jak zaczalem takowych uzywac, to dlugie, ocieplane gacie poszly w odstawke. Rewelacyjny material: http://www.youtube.com/watch?v=anWatEMxxCo Do tego w super cenie: http://www.probikekit.co.uk/sports-clothing/castelli-men-s-nanoflex-cycling-leg-warmers/10741770.html?utm_source=googleprod&utm_medium=cpc&utm_campaign=gp_sportsclothing&affil=thggpsad&&affil=thgppc&gclid=CPGcg8yR7rkCFbLHtAod7D4AmA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karas09 Napisano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2013 @1415chris Tylko, że przekraczają zakładany budżet. Nie wątpię, że działają (ciekawy filmik) ale jak już mówiłem kasa. Jeżdżę głównie po górach a tam jak wiadomo jest różnie z pogodą i temperaturą dlatego plusem dla długich spodni (pod nimi krótkie) może być to, że mam większą ochronę (ciepło) w miejscu intymnym. Dobrze też takie rozwiązanie chroni przed wiatrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisiel94 Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 http://www.decathlon.pl/spodnie-do-biegania-eliorun-id_8221598.html Czy to o tych spodniach mowa? Jest promocja i w sumie można się skusić, ale o tym to właśnie mówicie? Wrzucałbym swoje spodnie z wkładką (krótkie spodenki) i na to to kalenji. Czy to dobry pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna119 Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Oglądałem te spodnie przedwczoraj (te Eliorun) i wg mnie one nie nadają się na chłodniejsze dni na rower. Do biegania, gdzie prędkości sa mniejsze - być może. Ja kupiłem ocieplane obciślaki: https://www.decathlon.pl/legginsy-running-essentialwarm-id_8280370.html Jeszcze nie testowałem. Liczę, że do 0 stopni będzie dało się w nich jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karas09 Napisano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Wybrałem te http://www.decathlon.pl/legginsy-do-biegania-feel-id_8280380.html i jak na razie dają radę . Troszkę gorzej jest jak jest wiatr ale ogólnie sprawują się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uraz Napisano 12 Października 2013 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Na takie temperatury polecam, jak kolega powyzej, nogawki. Jak zaczalem takowych uzywac, to dlugie, ocieplane gacie poszly w odstawke. A krótkie spodenki z czego masz wykonane? Ja poniżej 10 C jak wyjdę ubrany tak jak proponujesz to co prawda tam gdzie sięgają nogawki jest mi ciepło ale wyżej już nie bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Zwykłe, letnie. Przy 10 C jeżdżę w zwyklych spodenkach 3/4 ewentualnie zaczynam zakłatać nogawki. I tak spokojnie do ok 5 C. Przegrzewam się dość szybko, dlatego preferuję ubiór chłodniejszy, niż cieplejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uraz Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ja bym długo żałował gdybym wyszedł przy 5 C w cienkich spodenkach 3/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiuk Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 http://www.decathlon.pl/spodnie-do-biegania-eliorun-id_8221598.html Czy to o tych spodniach mowa? Jest promocja i w sumie można się skusić, ale o tym to właśnie mówicie? Wrzucałbym swoje spodnie z wkładką (krótkie spodenki) i na to to kalenji. Czy to dobry pomysł? zdecydowałeś się na te spodnie?? też się zastanawiam... warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.