KubaW Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Witam, potrzebuję pomocy z doborem długości ośki do korby thun aero coronado, niestety, po demontażu starego suportu nie mogłem stwierdzić długości ośki ponieważ mało z niej zostało :/ Na stronie producenta nie mogę sprawdzić ponieważ już dawno przestał robić takie rzeczy.. Sugerować się długością ośki sugerowanych do innych korb dwurzędowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Jeżeli korba jest 2 rzędowa długość osi powinna być ok 110mm, najlepiej by było jak byś mógł pożyczyć jakikolwiek suport i go wkręcić, wtedy znając jego długość i odchylenie zębatek można by było policzyć optymalną długość dla twojej korby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2013 zagadka rozwiązana, z pomocą przyszła strona velobase, jeśli im wierzyć to odpowiednia ośka suportu dla tej korby winna mieć 130 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Aż tyle dla 2 rzędowej korby ?? http://www.velobase.com/ViewComponent.aspx?ID=2bdb322d-6837-4b8e-a1e7-92c509c6f15c chodzi ci o tą storne ?? mi sie wydaje ze to o rozstaw śrub BCD 130mm, choć na tej piszą że faktycznie 130mm http://velobase.com/ViewComponent.aspx?id=56a25c5b-7def-48f0-b916-722a366cb408 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Korba z drugiego linku, identyczna jak na tym zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Września 2013 No skoro piszą ze 130 to pewnie tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.