lesieque Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 Witam, poszukuje trenażera do 250zł, jednak im taniej tym lepiej. Może być to trenażer marki trenażer. Chodzi mi tylko o to aby był sprawny w 100%.
warany Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 mam zupełnie nowy trenażer do sprzedania ale jego cena to 640zł (kosztował 850) Satori T1850 Tacx(więcej: https://www.facebook.com/events/718301218184233/?fref=ts)
Mod Team Franio Napisano 27 Września 2013 Mod Team Napisano 27 Września 2013 Chłopak wyraźnie napisał, że ma do wydania 250zł, a Ty proponujesz coś prawie 3 razy droższego. Bez spamu proszę
warany Napisano 27 Września 2013 Napisano 27 Września 2013 Chłopak wyraźnie napisał, że ma do wydania 250zł, a Ty proponujesz coś prawie 3 razy droższego. Bez spamu proszę Panie wielce wazny moderatorze, nie spamuję, dziwne że moderator nie zna pojćia 'spam'. Mam do sprzedania trenażer, ale nie mogę dodać oferty - bo nie spełniam waszych wielce waznych kryteriów i nie mam dostatecznej ilości postów. Ktoś mi powiedziła, ze na tym forum sprzedam, ale widże , ze nie sprzedam, bo nie dość że nie mogę dodać w sprzedanych, to jeszce będzie mnie taki ważny pan moderator strofował. Nie to nie. Wcale nie musże zaglądac na wasze hermetyczne forum dla wybrańców losu.
lesieque Napisano 27 Września 2013 Autor Napisano 27 Września 2013 Tu nie chodzi o to, ze jestesmy wybrańcami. szukam mojego pierwszego trenażera, wiec zalezy mi na czymś tanim, aby zobaczyc, czy aby na pewno trenazer mi pasuje, a nie mam na chwilę obecna od kogo pożyczyć. Są inne oferty kupna, gdzie ludzie poszukują lepszych i droższych modeli, więc to wcale nie jest tak, że nie możesz zamieszczać swoich ogłoszeń.
Mod Team Franio Napisano 6 Października 2013 Mod Team Napisano 6 Października 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.