Skocz do zawartości

[trenażer] kupię tani trenazer

lesieque

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, poszukuje trenażera do 250zł, jednak im taniej tym lepiej. Może być to trenażer marki trenażer. Chodzi mi tylko o to aby był sprawny w 100%.

• Mod Team
Napisano

Chłopak wyraźnie napisał, że ma do wydania 250zł, a Ty proponujesz coś prawie 3 razy droższego. Bez spamu proszę :)

Napisano

Chłopak wyraźnie napisał, że ma do wydania 250zł, a Ty proponujesz coś prawie 3 razy droższego. Bez spamu proszę :)

Panie wielce wazny moderatorze, nie spamuję, dziwne że moderator nie zna pojćia 'spam'. Mam do sprzedania trenażer, ale nie mogę dodać oferty - bo nie spełniam waszych wielce waznych kryteriów i nie mam dostatecznej ilości postów. Ktoś mi powiedziła, ze na tym forum sprzedam, ale widże , ze nie sprzedam, bo nie dość że nie mogę dodać w sprzedanych, to jeszce będzie mnie taki ważny pan moderator strofował. Nie to nie. Wcale nie musże zaglądac na wasze hermetyczne forum dla wybrańców losu.

Napisano

Tu nie chodzi o to, ze jestesmy wybrańcami. szukam mojego pierwszego trenażera, wiec zalezy mi na czymś tanim, aby zobaczyc, czy aby na pewno trenazer mi pasuje, a nie mam na chwilę obecna od kogo pożyczyć. Są inne oferty kupna, gdzie ludzie poszukują lepszych i droższych modeli, więc to wcale nie jest tak, że nie możesz zamieszczać swoich ogłoszeń.

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...