Wiesiu Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 Witam, na wstępie powiem, że nie wiem czy do odpowiedni dział. W razie czego proszę o przeniesienie.Teraz do rzeczy. Chcę kupić rower treningowy który pomoże mi zbić wagę wtedy gdy nie mogę jeździć na prawdziwym. Rzecz w tym, że jakiś czas temu jeździłem po godzince dziennie przez 2 tygodnie na jakimś szicie za 200zł który mam w domu. Nie dość, że się to psuło, to opór jak dla niemowlaka. Reasumując nie mogłem przekroczyć 140HR pedałując mega szybko na maksymalnym oporze. W końcu po ciągłym naciąganiu przeze mnie tego paska i notorycznym smrodzie spalenizny naciąg pękł i po zabawie.Jako, iż robi się zimno to wracam do tematu i zastanawiam się co kupić... ludzie mówią o Kettlerach itp. ale to są sprzęty dla mnie bardzo drogie i nie kupie roweru stacjonarnego za 800zł...Czy coś dostępnego na allegro czy w internecie w niższych cenach jest wartego uwagi? Tzn. ma odpowiedni opór i za chwilę się nie popsuje? Większość kolorowych pozycji w wyszukiwarce na pierwszy rzut śmierdzi tandetą i nie wiem jak się z tego odkopać...Używki nie są dla mnie problem, tyle, że jest ich mało a ja nie wiem które można wybrać. Jeżeli ktoś mógłby coś zasugerować to bardzo proszę. Wpadło mi dziś w oko takie coś http://allegro.pl/wielki-rower-treningowy-hiton-enterprise-kolo-9-kg-i3509274599.html ale i tak wydaje mi się drogi, a nie wygląda na jakiś super.Czy ewentualnie jakiś używany Kettler Stratos jest sensowny?
akmk Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 Ja w zeszłym roku kupiłem używany Christopeiit Sport CPS2 magnetycznego za 170 zł wraz z przesyłką i polecam, nabiłem na nim 380 km. wiem że to mało ale to z racji że używany był prze zemnie tylko w dni kiedy leżał śnieg.
Wiesiu Napisano 25 Września 2013 Autor Napisano 25 Września 2013 No nic moi drodzy, kupiłem Kettlera Trophy w świetnym stanie za 300 zł Pierwsze wrażenia są bardziej niż pozytywne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.