mikiprezes Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Cześć ! potrzebuje waszej pomocy a konkretnie... chce zakupić taką ramę jak Kross Unplugged tyle że podobno ma uszkodzony jeden gwint w supporcie od napinania łańcucha. moje pytanie jest takie... czy z przerzutkami moge normlanie funkcjonować rowerkiem ? bez tych śrub też będzie sie wszystko trzymać ? Byłbym wdzięczny za odpowiedź od kogoś kto by mógł mi pomóc najlepiej meil ( mikolajmondrach@interia.eu ) albo GG 1676849 ( lepiej meil ). Z góry dzieki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Chodzi o jedną z tych śrub w mufie suportowej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Sprecyzuj, o który gwint chodzi. Czy ten od miski wkładu czy może śruby od blokowania mimośrodu. Poglądowe zdjęcie jak to wyglądać powinno poniżej. Jeżeli miska- konieczna pewnie wymiana całego elementu. Jeżeli jedna z dwóch śrub- naprawa możliwa. Zdjęcia rzeczywiste wskazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Napisał, że uszkodzony gwint od napinania ...miska nie służy do napinania. Ja bym ten gwint przegwintował na większą średnicę, nie radzę jeździć z dokręconą tylko jedną śrubą ponieważ mimosród ma luz w mufie zacznie się ruszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ja także bym przegwintował jeżeli jest dostatecznie dużo materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.